Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nowa_Sztno pisze:Pojechały już? Czy jadą wieczorem?
I czy nie trzeba DT w Wwie wesprzeć finansowo czy coś?
dana.b pisze:Jak już się coś polepszy, to za chwilę nowa bieda![]()
Justynko- Rudolf i Emil, oraz Sara ogłoszeni![]()
Pora przygotować następne ogłoszenia. Zdjęcia i opisy potrzebne
Za Hanię, Gucia i Kubę ogromne![]()
![]()
![]()
A który to kawaler powoli się pakuje do domku?
CatAngel pisze:Jeżeli chodzi o zdjęcia i opisy kotów które pojechały do Hani. To Hania mi podeśle na maila. Sama chce coś napisać o nich i zdjęcia da. Także spokojnie
Ale też dziś sie dowiedziałam że oprócz tych domowych były tam tez koty bezdomne , mieszkały w komórce która została juz zburzona, koty sie rozpierzchły, ale został jeden czarny, nie znam ani płci , ani wieku a najgorsze jest to że właściciel posesji nie życzy sobie nawet jego dokarmiania bo mu śmierdzi , a aby tego nie było dość to znajoma za kilka dni wyjeżdża na tydz i nie będzie mogła nawet suchego sypnąć , a po powrocie też nie będzie mogła go karmić bo może stracić prace bo pracuje właśnie w tej kamienicy , nie wiem co robić
hugulaśny pisze:Ale też dziś sie dowiedziałam że oprócz tych domowych były tam tez koty bezdomne , mieszkały w komórce która została juz zburzona, koty sie rozpierzchły, ale został jeden czarny, nie znam ani płci , ani wieku a najgorsze jest to że właściciel posesji nie życzy sobie nawet jego dokarmiania bo mu śmierdzi , a aby tego nie było dość to znajoma za kilka dni wyjeżdża na tydz i nie będzie mogła nawet suchego sypnąć , a po powrocie też nie będzie mogła go karmić bo może stracić prace bo pracuje właśnie w tej kamienicy , nie wiem co robić
Cóż to za trauma w mojej okolicy się odgrywa?![]()
![]()
![]()
Jak mogę pomóc?
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], marivel, Patrykpoz, Paula05 i 359 gości