Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiiwii pisze:Kocha go dziewczyna z FBMa się kontaktować z Basią, trzymajcie kciuki, coby nie zapeszyć...
mar_tika pisze:wiiwii pisze:Kocha go dziewczyna z FBMa się kontaktować z Basią, trzymajcie kciuki, coby nie zapeszyć...
Oby mu się udało.Powrót na kociarnię to dla niego kolejny stres:(
bubor pisze:mar_tika pisze:wiiwii pisze:Kocha go dziewczyna z FBMa się kontaktować z Basią, trzymajcie kciuki, coby nie zapeszyć...
W tym momencie nic mi nie wiadomo żeby groziła mu od nas eksmisja, co prawda Kropeczka go nie lubi ale cały czas ma szansę na znalezienie nowego dobrego domu ...............
herzpl pisze:bubor pisze:mar_tika pisze:wiiwii pisze:Kocha go dziewczyna z FBMa się kontaktować z Basią, trzymajcie kciuki, coby nie zapeszyć...
W tym momencie nic mi nie wiadomo żeby groziła mu od nas eksmisja, co prawda Kropeczka go nie lubi ale cały czas ma szansę na znalezienie nowego dobrego domu ...............
bubor pisze:herzpl pisze:bubor pisze:mar_tika pisze:wiiwii pisze:Kocha go dziewczyna z FBMa się kontaktować z Basią, trzymajcie kciuki, coby nie zapeszyć...
....Choć jak widzę na Przystaniowej stronie FB zostało to przedstawione inaczej , w związku z tym pragnę poinformować że ani ja ani żadna z osób z którymi mieszkam nigdy nie wypowiedziały / poinformowały kogokolwiek z załogi Kociej Przystani ani nikogo innego o tym że Bercik : " Nie może Zostać w Krakowie, więc wraca na kociarnię " , jeśli ktoś twierdzi że takie jest moje czy też kogoś z mojej rodziny życzenie bądź zdanie to najogólniej rzecz biorąc mija się z prawdą .
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 39 gości