Przeuroczy i szarmancki Rudolf juz w nowym DS ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 18, 2013 20:22 Re: Rudo biały Rudolf, mruczeniem poleca się do adopcji!

Obrazek
Mam jakieś dobre przeczucia ten rok jest fartowny dla kotów...
Jakby nie było Rudolf farta ma, ten drugi budrys ze zdjęcia wątkowego, dużo powyżej - obok Rudolfa chyba też.
Trzymamy dalej kciuki ale to tak symbolicznie już.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt sty 18, 2013 20:43 Re: Rudo biały Rudolf, mruczeniem poleca się do adopcji!

Póki co, opiekunowie Rudolfa poprosili o kontakt z behawiorystą :piwa:
Napisałam już do behawiorystki z zapytaniem, czy jest możliwa taka pomoc przez telefon lub mailowo. Ale na razie nie mam odpowiedzi.
Poza tym, Duża Rudolfowa napisała mi dziś, że po raz pierwszy Rudolf zaczął się dziś bawić :piwa:

Więc... tak. Nie chcę zapeszać, ale nadal jestem dobrej myśli odnośnie Rudolfa :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt sty 18, 2013 21:48 Re: Rudo biały Rudolf, mruczeniem poleca się do adopcji!

Czuję, że Rudolf zostanie jednak tu gdzie jest i oby tak się stało :ok:
Jest taka behawiorystka z pomocy której korzystała EwaKa .
viewtopic.php?f=1&t=139718&start=705

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Sob sty 19, 2013 8:37 Re: Rudo biały Rudolf, mruczeniem poleca się do adopcji!

Pani behawiorystka prosiła, żeby przekazać Rudolfom Jej nr telefonu, a Ona spróbuje pomóc telefonicznie - bezpłatnie, w ramach pomocy w adopcji kota :1luvu:

Tymczasem właśnie przyszło kolejne zapytanie o niego :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Sob sty 19, 2013 9:24 Re: Rudo biały Rudolf, mruczeniem poleca się do adopcji!

Jakie dobre wieści :)

grey

Od: Pon gru 05, 2011 7:14

Post » Sob sty 19, 2013 11:57 Re: Rudo biały Rudolf, mruczeniem poleca się do adopcji!

Julia, sypiesz dobrymi wiadomościami jak z rękawa :mrgreen:
Super, super, super :ok: :ok: :ok:

dana.b

Post » Nie sty 20, 2013 23:06 Re: Rudo biały Rudolf, mruczeniem poleca się do adopcji!

Pani zainteresowana Rudolfem napisała, że niespodziewanie starsza córa przyniosła jej dziś do domu dwuletnią kotkę, więc siłą rzeczy...

Szukamy domu dalej, jednocześnie licząc na to, że jutrzejsza porada telefoniczna behawiorystki, przyniesie skutek, na który wszyscy liczymy :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pon sty 21, 2013 17:35 Re: Rudo biały Rudolf, mruczeniem poleca się do adopcji!

Ja też liczę na pomoc behawiorystki i mocno trzymam za powodzenie :ok: :ok: :ok:

dana.b

Post » Czw sty 24, 2013 10:47 Re: Rudo biały Rudolf, mruczeniem poleca się do adopcji!

I wiadomo coś więcej o naszym gałganku rudym ?
Dalej upiera się, że będzie gnębił yorka ? Czy kapituluje po poradach behawiorysty ?
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw sty 24, 2013 23:02 Re: Rudo biały Rudolf, mruczeniem poleca się do adopcji!

no właśnie... są jakieś wieści z pola bitwy? :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw sty 24, 2013 23:40 Re: Rudo biały Rudolf, mruczeniem poleca się do adopcji!

Nie ma nowych wieści, być może zapracowana Duża, nie miała jeszcze czasu na telefon do behawiorystki.
Trzymam cały czas kciuki, jak do końca tygodnia nie będzie wieści, to zapytam co z rudzielcem :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Nie sty 27, 2013 17:59 Re: Rudo biały Rudolf, mruczeniem poleca się do adopcji!

Tak jak myślałam, cały ubiegły tydzień zleciał Dużej Rudolfa pod znakiem pracy. Teraz będzie miała trochę urlopu, więc zajmie się upartymi osłami. Niestety, przez te 3 tygodnie nie ma żadnej poprawy między zwierzakami. Ciągle się atakują i nie mogą przebywać w jednym pomieszczeniu :(
Domek nadziei nie traci, ale chyba ogłoszenia trzeba dziś odświeżyć :(

A tu Rudolfisko: https://www.dropbox.com/sh/rb7cw1wipt41gvm/5N2NApyLNa
No taki niewiniątek na tych zdjęciach, a taki bojowy dla yorczki.
Rudolfie, słodziaku, odpuść dziewczynie. To fajna babeczka jest, młodsza i mniejsza od ciebie, daj jej spokój :wink:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pon sty 28, 2013 13:06 Re: Rudo biały Rudolf, mruczeniem poleca się do adopcji!

Rzeczywiście na zdjęciach to takie niewiniątko :mrgreen:

Julia- robimy nowe ogłoszenia, czy tylko odświeżysz te, które są?

dana.b

Post » Pon sty 28, 2013 18:43 Re: Rudo biały Rudolf, mruczeniem poleca się do adopcji!

Może nowe? Z nowymi zdjęciami?
A stare niech sobie nadal krążą?

Tylko nowy tekst by się przydał jakiś :ok:

Monia??? :oops: :lol: :oops:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pon sty 28, 2013 20:00 Re: Rudo biały Rudolf, mruczeniem poleca się do adopcji!

Myślę, że jednak nowe. Nowy tekst, nowe zdjęcia, żeby nam nie odrzucało ogłoszeń za podobieństwo.

dana.b

[poprzednia][następna]