Moderator: Estraven

Agulas74 pisze:To futerka już mają DS? Super

iwoo1 pisze:Serce pęka z żalu, one MUSZĄ znaleźć dom. To nieludzkie, nie mam określenia dla takiego bestialstwaOne pod tym teatrem zamarzną
![]()
Może się ktoś zlituje.
issey32 pisze:Lidka, ale jeśli chce się pomóc tym kotom, trzeba zamieścić kontakt do osoby, która będzie mogła coś o nich powiedzieć. Proponuję w opisie wydarzenia zamieścić kontakt do fundacji. Chyba tak byłoby najprościej.
issey32 pisze:Tam na wydarzeniu Pani Beata mocno się dopytywała o koty. Podesłałam link do fundacji, bo chyba tam będzie w stanie uzyskać najwięcej informacji.
issey32 pisze:Widziałam, że ktoś z fundacji dołączył do wydarzenia. Może odpowie na pytania.

lidka02 pisze:issey32 pisze:Tam na wydarzeniu Pani Beata mocno się dopytywała o koty. Podesłałam link do fundacji, bo chyba tam będzie w stanie uzyskać najwięcej informacji.
Rozmawiałam z p. Beata ona nie może za bardzo pomóc powiedziała jedynie że koty nie mogą tam zostać , czarny każdy widzi że źle wygląda ..Dała namiary do Kociego Świata w Warszawie ale nie moge się dodzwonić ...Wczoraj pisałam z jedną panią mogła by im dać dt ale musze wiedzieć czy one zupełnie dzikie czy jak , a tamci milczą nie pasuje mi ze by jechać teraz do Ina .Za h jade po koty do weta , może w tygodniu podjadę do Inowrocławia ale kurcze oni sa na miejscu to co za problem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, Baidu [Spider], Google [Bot], puszatek i 129 gości