Dziś na 13 idę z Tequilą na sterylkę i strasznie sie denerwuje, żeby wszystko było dobrze - bidula od rana biega głodna i szuka jedzonka, ale musi być na czczo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewik85 pisze:To fakt Kiciunia jest wyjątkowato dobrze, że chowa się tam w ten schowek - będzie jej cieplej
co do klatki łapki to jeszcze nic nie wiem...
Dziś na 13 idę z Tequilą na sterylkę i strasznie sie denerwuje, żeby wszystko było dobrze - bidula od rana biega głodna i szuka jedzonka, ale musi być na czczo
ewik85 pisze:Tequila się obudziła i chodzi wolno po domu, ubranko już pasuje ale jej to sie nie podobai pewnie jeszcze ją boli :/ a ile czasu Pusia nosiła ubranko? Moja Dziunia rok temu nosiła ok. tygodnia i całe dnie siedziała obrażona w kącie i wogóle nie miała ADHD wręcz przeciwnie, więc pewnie z Tequilą będzie podobnie.
To jest pewnie ten drugi kotek podobny do Maćka, nic nie poradzimy - nie możemy przecież brać wszystkich kotów, tym bardziej, że Pani koteczki są w tym czasie nieszczęśliwe a to one są przecież najważniejsze. Moja Tequila też załapała wirusa od tamtych maluszków i leczyłam ją ponad tydzień. Jeśli tamten się złapie to go najwyżej wypuścimy, a z Maćkiem to będzie coraz ciężej bo coraz większy dzikusek się robi
ewik85 pisze:No to Maciuś się przeniósł chyba na stałe do Kiciuni - mam nadzieję, że się gdzieś schowają na noc bo mrozy idąPani Jasiu ja mam ok 1,5 kg karmy royal kitten dla kociaków do 1 roku życia, a poniewaz moja Tequilla jest po sterylce to nie może jej już jeść. Może by Pani dla Maćka wzięła - on jest jeszcze młody to może tą karmę jeść
ewik85 pisze:Ulżyło mi, że to nie tamta kotka i super że ją przygarnęli![]()
Podrzucę Pani tą karmę tylko proszę mi napisać kiedy
ewik85 pisze:Już napisałam do tej Pani i czekam na odpowiedź wiec dam znać. Mi też szkoda tych maluszkówKiciunia to już jest wprawiona, ale dla Maciusia to pierwsza zima
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], HerbertPrade, puszatek, Silverblue i 127 gości