Ruru, Duszek686, wysyłam prw z namiarami!
Oby to był ten domek
Domku Odisia, ja wiem, że byś nie milczał, gdyby była szansa dla Dextera... to było tylko retoryczne...
Moderator: Estraven
ruru pisze:jusz rozmawiałam z Panią,
ma jutro być w schronisku
...z transporterkiem
dzięki wielkie issey32![]()
Villentretenmerth pisze:issey32 pisze:Domku Odisia, a nie masz Ty tam gdzieś jakiś w zanadrzu jakiegoś swojego klona... no tak pytam retorycznie, na wszelki...
Przecież nie milczałbym gdybym widział jakieś możliwości...
Wierzcie mi, to było bardzo trudne. Wybrałem Odika, bo z początku wydawało się (nie tylko mnie), że Dexter ma większą szansę, a i dlatego, że Odi i Albert są w zbliżonym wieku i ulatwi to "dogadanie" się kocurów. Trzeba było i o tym myśleć... Nie chciałbym już nigdy być postawionym przed takim dylematem, mogłem dać dom tylko jednemu z nich. To są straszne wybory.
Ale bądźmy dobrej myśli - podobno coś się lekko ruszyło w adopcjach po letniej przerwie i może Dexowi się poszczęści. Są przecież ludzie, którym nie chodzi o to, aby pokazać się na spacerze glówną ulicą miasta z doskonale wytresowanym psem pochodzącym z renomowanej stajni. Tacy nie przychodzą tutaj. Są ludzie, dla których przedporanne, cichutkie "mmmruuuii, jak ci się śpi?" jest najlepszym początkiem dnia. Później nawet budzik znosi się łatwiej.I nieważne ile kot czy pies ma łapek - podchodząc do człowieka po raz pierwszy, zazwyczaj miał wszystkie.
Będzie dobrze. Niech będzie dobrze.

Duszek686 pisze:O rany![]()
Ja się dopiero w pracy wyrwałam jutro będę w schronisku od 10 - będę na panią czekać

Villentretenmerth pisze:(...) Niech Dexter znajdzie dom. Niech.
(...)

ruru pisze:...a Pani wie, że Dexter mocno zagrzybiony,
nic się tym nie przejęła, nie ma innych zwierząt
Dex będzie jedynakiem

Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88, kota_brytyjka, misiulka i 51 gości