Inwalidzi-Dexter i Odi Schr. Łódź- JUŻ w swoich DOMACH! :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 28, 2012 12:47 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Odezwała się osoba z jednego z portali i pyta o chłopaków.
Ruru, Duszek686, wysyłam prw z namiarami!

Oby to był ten domek :ok:

Domku Odisia, ja wiem, że byś nie milczał, gdyby była szansa dla Dextera... to było tylko retoryczne...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt wrz 28, 2012 14:24 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

:ok: :ok: :ok:

black_lodge

Od: Sob wrz 04, 2010 18:14

Post » Pt wrz 28, 2012 14:29 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

jusz rozmawiałam z Panią,
ma jutro być w schronisku
...z transporterkiem 8)

dzięki wielkie issey32 :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt wrz 28, 2012 14:31 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Ruru... naprawdę... Pani w porządku... ???
Tak się cieszę :D

issey32

Post » Pt wrz 28, 2012 14:54 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

ruru pisze:jusz rozmawiałam z Panią,
ma jutro być w schronisku
...z transporterkiem 8)

dzięki wielkie issey32 :1luvu: :1luvu:

O rany !! :ok: :ok: :ok: :lol:

black_lodge

Od: Sob wrz 04, 2010 18:14

Post » Pt wrz 28, 2012 15:01 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Boże.. siedzę i płaczę na środku biura jak idiotka, zamiast pracować.. bo jest nadzieja dla Dexterka..
Nie jestem normalna.. Też poproszę o taką koszulkę jak ma Villentretenmerth :roll: Kolor obojętny, może być czerwony, żeby ostrzegać.. :roll:

Villentretenmerth pisze:
issey32 pisze:Domku Odisia, a nie masz Ty tam gdzieś jakiś w zanadrzu jakiegoś swojego klona... no tak pytam retorycznie, na wszelki...

Przecież nie milczałbym gdybym widział jakieś możliwości...
Wierzcie mi, to było bardzo trudne. Wybrałem Odika, bo z początku wydawało się (nie tylko mnie), że Dexter ma większą szansę, a i dlatego, że Odi i Albert są w zbliżonym wieku i ulatwi to "dogadanie" się kocurów. Trzeba było i o tym myśleć... Nie chciałbym już nigdy być postawionym przed takim dylematem, mogłem dać dom tylko jednemu z nich. To są straszne wybory.
Ale bądźmy dobrej myśli - podobno coś się lekko ruszyło w adopcjach po letniej przerwie i może Dexowi się poszczęści. Są przecież ludzie, którym nie chodzi o to, aby pokazać się na spacerze glówną ulicą miasta z doskonale wytresowanym psem pochodzącym z renomowanej stajni. Tacy nie przychodzą tutaj. Są ludzie, dla których przedporanne, cichutkie "mmmruuuii, jak ci się śpi?" jest najlepszym początkiem dnia. Później nawet budzik znosi się łatwiej. ;) I nieważne ile kot czy pies ma łapek - podchodząc do człowieka po raz pierwszy, zazwyczaj miał wszystkie.
Będzie dobrze. Niech będzie dobrze. :ok:

Villentretenmerth skąd Ty się wziąłeś?
Z Kosmosu?
Ciebie nie można nie kochać choćby za to co piszesz, jakie masz myśli..
Nawet nie to, że wierzę. Ja wiem, że gdybyś mógł, to byś wziął obu.
Nieustająco dziękujemy Ci za Odika vel Groucho :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt wrz 28, 2012 16:07 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

O rany :ok:
Ja się dopiero w pracy wyrwałam jutro będę w schronisku od 10 - będę na panią czekać :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pt wrz 28, 2012 18:14 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

:ok:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pt wrz 28, 2012 18:16 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Duszek686 pisze:O rany :ok:
Ja się dopiero w pracy wyrwałam jutro będę w schronisku od 10 - będę na panią czekać :ok:

ja też będę ale troszkę później :ok:
a Pani wie, że Dexter mocno zagrzybiony,
nic się tym nie przejęła, nie ma innych zwierząt
Dex będzie jedynakiem :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt wrz 28, 2012 18:24 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Wspaniałe wiadomości, wspaniałe. Dziewczyny robicie coś pięknego, naprawdę. Ogromnie się cieszę. Niech Dexter znajdzie dom. Niech.

Kapryśna.
"Villentretenmerth skąd Ty się wziąłeś?
Z Kosmosu?"
Nie wiesz? Właśnie tak. Z planety zlotych smoków.

Jej! teraz doczytalem, że Dexter dostanie DOM!
No upiję się chyba... ;)
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Pt wrz 28, 2012 19:45 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Villentretenmerth pisze:(...) Niech Dexter znajdzie dom. Niech.
(...)

NIECH!!
:ok: :ok:
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Pt wrz 28, 2012 20:35 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

ruru pisze:...a Pani wie, że Dexter mocno zagrzybiony,
nic się tym nie przejęła, nie ma innych zwierząt
Dex będzie jedynakiem :ok:

A może zaprosić Panią na wątek, jeśli wyrazi zainteresowanie? Chciałabym zobaczyć zdjęcia odpicowanego Dextera za jakiś czas...

Dziewczyny, to dzięki Waszym opisom i pięknym zdjęciom chłopakom się udało :D

issey32

Post » Pt wrz 28, 2012 21:07 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Eeech. Jak Wam pokażę "odpicowanego" Odika to popadacie. To jest dopiero KOOOT! Teraz Albert waży 6 kg a Odiś ledwie 4 kg. Ale Odik już teraz jest WIĘKSZY! Jak dojdzie do siebie to to będzie koci Pudzian! To będzie prawdziwy BOSS! Cudo, po prostu cudo kot!
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Pt wrz 28, 2012 21:22 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

hehe
a mówiłam
że Odi to duuuży kot?
to mi nie wierzył :mrgreen:

Odiś jest piękny :1luvu:
Ale Albercik też niczego sobie :1luvu: :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pt wrz 28, 2012 21:47 Re: Inwalidzi-Dexter bez szans na adopcję?Schr. Łódź-Odi w D

Czyli szykuje się kolejna szczęśliwa sobota :ok:

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

[poprzednia][następna]