Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Zawsze jak po cza to nie ma nikogo, zobaczymy może coś jednak się uda
.Dzięki
morelowa pisze:A na miejscu nie ma jak Lidce pomóc? tzn żeby tak sie nie miotała z tymi klatkami i wetami?
I chyba mi umknęło - kogo masz wieźć , Lidka , do Warszawy i po co?
[taki aktywny ten Twój wątek..]
tosiula pisze:lidka02 pisze:Zawsze jak po cza to nie ma nikogo, zobaczymy może coś jednak się uda
.Dzięki
A nie ma Kingi ani Emila z 3 klatki? Oni mieszkają w W-wie. A Kinga jest taka milutka
dałam tez zapytanie o transport na nk. mam na stronie sklepu 800 osób, moze ktoś...może coś...
ruda32 pisze:Lidka załatwiłaś coś w urzędzie pracy?
lidka02 pisze:ruda32 pisze:Lidka załatwiłaś coś w urzędzie pracy?
Zostawiłam oświadczenie że przegapiłam podpismusiałam napisać prawdę i mam zaczekać czy to uwzględnią jak nie to będe trzy miesiące bez ubezpieczenia a potem na nowo rejestracja .Chory kraj będe musiała teraz na rowerze w kasku jeździć albo z domu nie wychodzić
bo jak mnie coś puknie to będe leżała w rowie jak te psy bez pomocy bo ubezpieczenia nie ma .A mnie nikt nie przygarnie i za swoje by nie leczył , chory kraj a mi duszno nie wiem czy to upał , zawał czy brak
ale na to za wczesnie
ruda32 pisze:lidka02 pisze:ruda32 pisze:Lidka załatwiłaś coś w urzędzie pracy?
Zostawiłam oświadczenie że przegapiłam podpismusiałam napisać prawdę i mam zaczekać czy to uwzględnią jak nie to będe trzy miesiące bez ubezpieczenia a potem na nowo rejestracja .Chory kraj będe musiała teraz na rowerze w kasku jeździć albo z domu nie wychodzić
bo jak mnie coś puknie to będe leżała w rowie jak te psy bez pomocy bo ubezpieczenia nie ma .A mnie nikt nie przygarnie i za swoje by nie leczył , chory kraj a mi duszno nie wiem czy to upał , zawał czy brak
ale na to za wczesnie
u nas żadne oświadczenie nie działa -od razy wyrejestrowują
ruda32 pisze:a ja mam same problemy z tym urzędem -nie chcą dać mi zasiłku
bo maja błąd ,że u nich byłam w czerwcu 2011 zarejestrowana a pracowałam od marca 2011
teraz muszę do kancelarii prawnej jechać wyjaśniać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 70 gości