Dama Ya pisze:Pisałam już na FB. Nie jestem z Radomska, ale chętnie pomogę przy robieniu zdjęć kociaków. Piotrków nie jest dalekoProszę o kontakt
kociamysza, Hanulko, dajcie znać jak i co

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dama Ya pisze:Pisałam już na FB. Nie jestem z Radomska, ale chętnie pomogę przy robieniu zdjęć kociaków. Piotrków nie jest dalekoProszę o kontakt
alab108 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=145824
_ogonek_ pisze:Dama Ya pisze:Pisałam już na FB. Nie jestem z Radomska, ale chętnie pomogę przy robieniu zdjęć kociaków. Piotrków nie jest dalekoProszę o kontakt
kociamysza, Hanulko, dajcie znać jak i coByłoby cudnie gdyby kotki miały nowsze fotki
_ogonek_ pisze:_ogonek_ pisze:Dama Ya pisze:Pisałam już na FB. Nie jestem z Radomska, ale chętnie pomogę przy robieniu zdjęć kociaków. Piotrków nie jest dalekoProszę o kontakt
kociamysza, Hanulko, dajcie znać jak i coByłoby cudnie gdyby kotki miały nowsze fotki
Dziewczyny, pamiętajcie proszę
katipe pisze:_ogonek_ pisze:_ogonek_ pisze:Dama Ya pisze:Pisałam już na FB. Nie jestem z Radomska, ale chętnie pomogę przy robieniu zdjęć kociaków. Piotrków nie jest dalekoProszę o kontakt
na fb zgłosił się jeden pan z Radomska do zrobienia zdjęć, no i jestem ja. Już do niego napisałam czy by mu pasowała sobota i jak coś to razem wybierzemy się do kociarni. Więc myślę że póki co nam fotek wystarczy!
katipe pisze:_ogonek_ pisze:_ogonek_ pisze:Dama Ya pisze:Pisałam już na FB. Nie jestem z Radomska, ale chętnie pomogę przy robieniu zdjęć kociaków. Piotrków nie jest dalekoProszę o kontakt
na fb zgłosił się jeden pan z Radomska do zrobienia zdjęć, no i jestem ja. Już do niego napisałam czy by mu pasowała sobota i jak coś to razem wybierzemy się do kociarni. Więc myślę że póki co nam fotek wystarczy!
slapcio pisze:Wiele spośród Twoich zdjęć jest naprawdę super! Takie fotki mogą dobrze "sprzedać" kota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 80 gości