Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 16, 2012 16:43 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Pon lip 16, 2012 17:48 Re: Cz VII

MIKUŚ pisze:>>>>> DYŻURY <<<<<

16.07 /pon/ mikuś .......
17.07 /wt/ ........ VICTOR
18.07 /śr/ ........... SYLWIA
19.07 /czw/ ....... ..........
20.07 /pt/ ........... MIKUŚ
21.07 /sb/ ......... VICTOR
22.07/ndz/ Evik75 VANDERHERRING

wrocilam z urlopu, wiec prosze czwartek wieczor ;)

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pon lip 16, 2012 20:46 Re: Cz VII

hidi pisze:
MIKUŚ pisze:>>>>> DYŻURY <<<<<

19.07 /czw/ ....... ..........

wrocilam z urlopu, wiec prosze czwartek wieczor ;)

Witaj w szarej rzeczywistości :twisted: Ja dopiero wybieram się na urlop ,ale jakoś idzie mi to po grudzie :roll: W maju plan wakacyjny miałam dopięty na tip -top i odwołali mi lot do Maroka ,więc tym razem będą to wakacje z dnia na dzień.
Mam tylko nadzieję że biuro z którym wyjdę nie zbankrutuje :evil:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lip 16, 2012 20:51 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Ejjj kobitko.Ewa zgłosiła się na poranny czwartek :?
19.07 /czw/ ....... HIDI

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lip 16, 2012 21:38 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Jeżeli jest ktoś chętny na czwartek to ja ustapię, zgłosiłam się na prośbę Basi. Jeżeli dacie rade beze mnie to nie ma sprawy. Tylko dajcie znać :)
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Pon lip 16, 2012 22:20 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

evik75 pisze:Jeżeli jest ktoś chętny na czwartek to ja ustapię, zgłosiłam się na prośbę Basi. Jeżeli dacie rade beze mnie to nie ma sprawy. Tylko dajcie znać :)

Nie nie moja Droga. Tak łatwo się nie wykręcisz 8)

16.07 /pon/....... mikuś ....
17.07 /wt/ mikuś+Marzena VICTOR
19.07 /czw/ Evik75 HIDI
21.07 /sb/ wróbelek VICTOR
MIKUŚ

Post » Pon lip 16, 2012 22:22 Re: Cz VII

mar_tika pisze:Witaj w szarej rzeczywistości :twisted: Ja dopiero wybieram się na urlop ,ale jakoś idzie mi to po grudzie :roll: W maju plan wakacyjny miałam dopięty na tip -top i odwołali mi lot do Maroka ,więc tym razem będą to wakacje z dnia na dzień.
Mam tylko nadzieję że biuro z którym wyjdę nie zbankrutuje :evil:

Jak dla mnie to może bankrutować :mrgreen: Co tam najwyżej u arabów zostaniecie i będę miec kogo odwiedzać :ryk:
Baaa....a może jakieś koty posłalibyśmy do ciepłych krajów :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto lip 17, 2012 6:57 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Oj Basiu,
jesteś twarda sztuka, myślę, że mogłabyś pracować w szkole 8) A jak tam Kirusia?
Obrazek

evik75

Post » Wto lip 17, 2012 10:01 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

No Ewa, nie wiem. Dzieci miały by przerąbane ze mną :mrgreen: Ponadto Ja bym oszalała słysząc ten tłum dzieciaków, w którym każde ma Ci coś do przekazania, a Ty jako nauczyciel powinnaś każdego wysłuchać.

A Kirunia moja maluszka ma się coraz lepiej. Rozkwita - myślę że kryzys mamy już za sobą. Zaczyna pomału jeść, pić, dziś odstawiamy kroplówki. Udało się zdobyć dla małej cykloferon, to dużo dało, tak sobie myślę. Zaczyna kuwetkować i pierwszy raz zechciała spać na łóżku, a nie schowana i opatulona w budzie drapaka.
O oczko walczymy, myślę że obejdzie się bez amputacji. Martwi mnie jednak dziura między żebrami. Wchodzi mały palec, u takiego maleństwa to bardzo duża zmiana. Musimy ją umówić na RTG, bo albo ma coś niewykształcone, albo nie chce myśleć czy to jakieś złamanie, pęknięcie.........
MIKUŚ

Post » Wto lip 17, 2012 10:17 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Cieszę się, że Kirunia coraz lepiej, zresztą pod Twoją opieką nie mogło być inaczej. Trzymam za Was kciuki. Moja kocia ferajna o niczym innym nie myśli tylko o żarciu. Nie pytaj po kim to maja :evil: Opracowują systemy jak dostać się do szafki z jedzeniem. Wykazują przy tym niesamowitą umiejętność współpracy. Budzenie o 5 rano też im dobrze wychodzi. Filemon w dzień uroczo śpi wtulony we mnie, jak np. czytam książkę, ale w nocy zamienia się gryząco drapiącego drapieżnika
i muszę go eksmitować do przedpokoju,żeby z kolei mnie nie eksmitowano z mieszkania. Tam uskutecznia szaleństwa z Tosią, a Kinia jako seniorka śpi w pokoju. Jak im otworzę drzwi do pokojów to biegają od jednego okna do drugiego tratując wszystko po drodze. Czy też tak macie?
Obrazek

evik75

Post » Wto lip 17, 2012 10:21 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

[quote="MIKUŚ"]No Ewa, nie wiem. Dzieci miały by przerąbane ze mną :mrgreen: Ponadto Ja bym oszalała słysząc ten tłum dzieciaków, w którym każde ma Ci coś do przekazania, a Ty jako nauczyciel powinnaś każdego wysłuchać.

Basiu, no co Ty... Czy ja wyglądam na wariatkę? Yyyyy... Ale mamy dzisiaj ładną pogodę ;)

lukazon

Od: Czw mar 01, 2012 11:00

Post » Wto lip 17, 2012 10:25 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

czekoladowy, skoltuniony pers z jednym okiem potrzebuje pomocy viewtopic.php?f=1&t=144175

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lip 17, 2012 10:44 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Evik ja myślę że to normalne u kotów 4-5 rano to ich godziny urzędowania w domach. Z tego co wiem to mar_tiki koty też dostają konika o takich porach. Koty moich starszych również dostają jakiegoś "wścieku", a np. moja Sofinia śpi ze mną w najlepsze.

Swoją drogą dziwne to jest że na kociarni koty o tej porze wciąż śpią i wcale nie dokazują specjalnie, ale może to z powodu samotności, braku właśnie człeka, któremu można dokuczyć :mrgreen: Parę razy mi się zdarzyło kimnąć na kociarni i koty mnie oblazły i spały jak zabite :wink:
MIKUŚ

Post » Wto lip 17, 2012 10:47 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

lukazon pisze:Basiu, no co Ty... Czy ja wyglądam na wariatkę? Yyyyy... Ale mamy dzisiaj ładną pogodę ;)

Edytko ciężko stwierdzić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Osoba z alergią adoptująca drugiego kota daje trochę do myślenia :ryk:
A właśnie napiszcie co u Sajki słychać :kotek:
MIKUŚ

Post » Wto lip 17, 2012 11:26 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:
lukazon pisze:Basiu, no co Ty... Czy ja wyglądam na wariatkę? Yyyyy... Ale mamy dzisiaj ładną pogodę ;)

Edytko ciężko stwierdzić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Osoba z alergią adoptująca drugiego kota daje trochę do myślenia :ryk:
A właśnie napiszcie co u Sajki słychać :kotek:

Basiu, gdyby nie alergia myślałabym o trzecim;) Żartuję:D A poważnie zastanawiam się, czy dałabym rade robić dyżury, ale to jak coś dam znać po przyjeździe (muszę to dokładnie przemyśleć;) ).
A Sajka śpi na swoim ukochanym kocyku i rządzi w domu :ok: Rozumiemy się bez słów- już wzrokiem mnie upomina, ze kocyk jest zwinięty i mogłabym jej rozłożyć, bo jej królewska mość ma ochotę na drzemkę :1luvu:
Co do zdrówka to grzyba pomału zegnamy, zapalenie cewki powoli mija, czyli nie zapeszając idziemy ku lepszemu :) Jedynie martwię się oczkami i boję się, ze trzeba będzie odwiedzić pana doktorka we Wrocku:( Zobaczymy- mam wolne, więc jestem z babami praktycznie non-stop, więc mam czas na wnikliwe obserwacje :wink:
To tyle wieści z domku "dawnej" Kseni ;)
Acha... No i dalej Sajka jest mega myziakiem, który na ucho opowiada najpiękniejsze historie na świecie ... No dobra z Szelmą na spółę je opowiadają;)

lukazon

Od: Czw mar 01, 2012 11:00

[poprzednia][następna]