Moderator: Estraven

margooot pisze:Witam, ja również przylacze sie do watku jeśli możnaw poniedziałek albo wtorek jedziemy z mezem do schroniska zaadoptowac jakies kocie rodzeństwo
albo i nie rodzenztwo, zobaczymy jak wyjdzie ale mam nadzieje, że uda się z rodzeństwem. Wszystko już gotowe, wyprawka czeka a ja mam lekkiego stresa bo jeszcze nigdy nie mialam styczności z dwójką kociąt na raz :O zawsze w rodzinie koty wystepowaly pojedynczo
Zastanawiam się tylko nad tym czy powinny to byc dwie kotki czy parka, ciezki wybór, i choc na poczatku bylismy zdecydowani na dwie pqnienki to czytajac wypowiedzi na tym forum i na innych stronach zaczynam skłaniać się co raz bardziej ku parce... ahhhh te odliczanie dnite emocje
![]()
Kacperboss i jak tam sytuacja na froncie wyglada?

W ogólnym rozrachunku nawet finansowo się opłaca, bo koty są zdrowsze, nie trzeba ich zanosić do weta.A jedzenia po prostu mniej się marnuje.
Poza tym podobno kot daje drugiemu kotu coś, czego człowiek dać nie potrafi. Kiedyś słyszałam takie wyjaśnienie: wyobraź sobie, że zostałaś adoptowana przez rodzinę hipopotamow. Dbają o ciebie, kochają, ale czy nie chciałabyś czasem mieć przy sobie drugiego człowieka jolabuk5 pisze:wyobraź sobie, że zostałaś adoptowana przez rodzinę hipopotamow. Dbają o ciebie, kochają, ale czy nie chciałabyś czasem mieć przy sobie drugiego człowieka?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 78 gości