Jimmi - Kiwi znaczenie sprawniejsza od Zoltara, nie wyobrażam sobie, żeby on gdzieś wskoczył

Liczę się z możliwością, że on taki zostanie i o ile jemu to nie przeszkadza, to mi tym bardziej.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:przecież są na tyle ambitne, wrażliwe i rozsądne osoby o wielkim sercu które szukają dla siebie właśnie "problematycznych" kotków-nie chcą dać wcale domu kotkowi któremu "nic nie brak bo taki i tak domek znajdzie"
Promować kota gdzie się da jako właśnie takiego "dla ambitnych" a na pewno znajdzie swój dom !
i nie wolno tracić nadziei ani pisać że "na pewno nie znajdzie domu"-chyba że to kokieteria -wtedy popieram
Balonik pisze:smarti pisze:przecież są na tyle ambitne, wrażliwe i rozsądne osoby o wielkim sercu które szukają dla siebie właśnie "problematycznych" kotków-nie chcą dać wcale domu kotkowi któremu "nic nie brak bo taki i tak domek znajdzie"
Promować kota gdzie się da jako właśnie takiego "dla ambitnych" a na pewno znajdzie swój dom !
i nie wolno tracić nadziei ani pisać że "na pewno nie znajdzie domu"-chyba że to kokieteria -wtedy popieram
Oho! Właśnie doczytałam, że jestem ambitną, wrażliwą i rozsądna osoba o wielkim sercu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 859 gości