DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla kotów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 21, 2012 23:13 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

no problem :D
ten model tak ma :mrgreen: :ryk: wiem że powinnam się leczyć :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sty 21, 2012 23:24 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

smarti pisze:no problem :D
ten model tak ma :mrgreen: :ryk: wiem że powinnam się leczyć :ryk: :ryk: :ryk:

Moje koty powiedziały że w żadnym wypadku nie powinnaś się leczyć. :lol:
joanna3113

Post » Sob sty 21, 2012 23:28 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

szacun Twoim kotom :piwa: :piwa: :piwa:
Ostatnio edytowano Sob sty 21, 2012 23:28 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob sty 21, 2012 23:28 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

:D :D :D
a ja przed chwilą o mało zawału nie dostałam: 3 godziny odkurzania, przesuwanie kilka razy wersalki, odkurzanie jej zewnątrz i częściowo wewnątrz i .... Nuteczka siedziała nie wiem gdzie, ale na pewno w wersalce, bo dopiero się pojawiła za nią, gdy wyciągnęłam wszystką pościel. Obszukałam całe mieszkanie łacznie z każda półką w szafie, pod wanną, no wszędzie (oczywiście na początku zaglądając do wersalki ze 3 razy) i gdy mi już tylko wersalka została to w popłochu i z przerażeniem wywaliłam wszystko.. zaglądam za wersalkę, a tam Nutunia... taka zaspana dziewczynka.... no super ze się znalazła ale szlag mnie trafił. :evil:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sty 21, 2012 23:37 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Marzenia11 pisze::D :D :D
a ja przed chwilą o mało zawału nie dostałam: 3 godziny odkurzania, przesuwanie kilka razy wersalki, odkurzanie jej zewnątrz i częściowo wewnątrz i .... Nuteczka siedziała nie wiem gdzie, ale na pewno w wersalce, bo dopiero się pojawiła za nią, gdy wyciągnęłam wszystką pościel. Obszukałam całe mieszkanie łacznie z każda półką w szafie, pod wanną, no wszędzie (oczywiście na początku zaglądając do wersalki ze 3 razy) i gdy mi już tylko wersalka została to w popłochu i z przerażeniem wywaliłam wszystko.. zaglądam za wersalkę, a tam Nutunia... taka zaspana dziewczynka.... no super ze się znalazła ale szlag mnie trafił. :evil:

No kochanieńka chyba musisz iść do okulisty, Nutkę przeoczyłaś 8O spała sobie dziewczyna w wersalce a gdzie niby miała to robić latasz ze ścierą, odkurzaczem to nie chciała Ci przeszkadzać.
joanna3113

Post » Sob sty 21, 2012 23:38 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

smarti pisze:szacun Twoim kotom :piwa: :piwa: :piwa:

Bo moje koty to mądre stworzenia :mrgreen:
joanna3113

Post » Sob sty 21, 2012 23:41 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Wiesz, ze muszę. Ale qrcze nie mam bladego ani nawet bezbarwnego pojęcia gdzie ona się w tej wersalce ukryła! Macałam każdy kawałek pościeli! I gdy ją w całości wywaliłam to tewż jej nie widziałam - tylko to, ze siedziała za wersalką gdy zajrzałam z tyłu (czyli po zamknięciu góry) pozwala mi przypuszczać ze w tej wersalce była, bo gdyby szła skąd inąd to bym ją zauważyła. Chyba ze się gdzieś w górnej części zaklinowała 8O 8O 8O no ale jak tak to miała jeszcze ze 3 razy hustawkę :roll:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob sty 21, 2012 23:49 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Marzenia11 pisze:Wiesz, ze muszę. Ale qrcze nie mam bladego ani nawet bezbarwnego pojęcia gdzie ona się w tej wersalce ukryła! Macałam każdy kawałek pościeli! I gdy ją w całości wywaliłam to tewż jej nie widziałam - tylko to, ze siedziała za wersalką gdy zajrzałam z tyłu (czyli po zamknięciu góry) pozwala mi przypuszczać ze w tej wersalce była, bo gdyby szła skąd inąd to bym ją zauważyła. Chyba ze się gdzieś w górnej części zaklinowała 8O 8O 8O no ale jak tak to miała jeszcze ze 3 razy hustawkę :roll:

Pewnie łaziłaś po kocie i nawet tego nie czułaś :lol: A swoją droga taka huśtawka to fajna sprawa, może ona to lubi :D
joanna3113

Post » Sob sty 21, 2012 23:54 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

a nie możesz wleść z nią do wersalki :?: :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

Post » Nie sty 22, 2012 12:57 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Witam się wczesnym popołudniem :D

Marzenia11

Post » Nie sty 22, 2012 13:39 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Witamy :D
joanna3113

Post » Pon sty 23, 2012 10:38 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Dzień dobry wszystkim!

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Pon sty 23, 2012 11:47 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Hejka! Co u kociastych?
Piękne foty :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ogłaszamy Sonię? Napisz kilka słów o jej charakterze, ja sklecę tekścik, wstawię tu, zrobisz poprawki i ogłosimy,co? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon sty 23, 2012 13:58 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Witam wszystkich.
Marzenia nad Sonią jeszcze myślę muszę ją poopserwować jak zachowuje się po sterylce. Na pewno muszę szybko ogłaszać Rysię, porobić ładne zdjęcia Belli i jeszcze raz ogłaszać, z Zoją pomyślę czy jej nie wysterylizować ale raczej tak przecież ona ma juz ok. 3 lat. Najgorsze jest to że ja nie umiem robić ładnych zdjęć, a to jest bardzo ważne przy ogłoszeniach, najlepsze jest w tym moje dziecko przyjeżdża w piątek.
W tym tygodniu zrobię bazarek.

Wat jak tam kicia która miała być operowana.
joanna3113

Post » Pon sty 23, 2012 14:01 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Ok - jak wolisz.
A jak maluch? Rysia vel Kola? :P sorry, ale odkąd wędrując w śniegu po Warszawie przyszło mi to imię Kola to kompletnie nie mogę o niej mysleć per Rysia... przepraszam :oops:
No i nie przesadzaj z tymi zdjęciami, bo są bardzo ładne, chyba że też wstawione nie są Twojego autorstwa?

Marzenia11

[poprzednia][następna]