ten model tak ma

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:no problem![]()
ten model tak ma![]()
wiem że powinnam się leczyć
![]()
![]()
Marzenia11 pisze::D![]()
![]()
a ja przed chwilą o mało zawału nie dostałam: 3 godziny odkurzania, przesuwanie kilka razy wersalki, odkurzanie jej zewnątrz i częściowo wewnątrz i .... Nuteczka siedziała nie wiem gdzie, ale na pewno w wersalce, bo dopiero się pojawiła za nią, gdy wyciągnęłam wszystką pościel. Obszukałam całe mieszkanie łacznie z każda półką w szafie, pod wanną, no wszędzie (oczywiście na początku zaglądając do wersalki ze 3 razy) i gdy mi już tylko wersalka została to w popłochu i z przerażeniem wywaliłam wszystko.. zaglądam za wersalkę, a tam Nutunia... taka zaspana dziewczynka.... no super ze się znalazła ale szlag mnie trafił.
Marzenia11 pisze:Wiesz, ze muszę. Ale qrcze nie mam bladego ani nawet bezbarwnego pojęcia gdzie ona się w tej wersalce ukryła! Macałam każdy kawałek pościeli! I gdy ją w całości wywaliłam to tewż jej nie widziałam - tylko to, ze siedziała za wersalką gdy zajrzałam z tyłu (czyli po zamknięciu góry) pozwala mi przypuszczać ze w tej wersalce była, bo gdyby szła skąd inąd to bym ją zauważyła. Chyba ze się gdzieś w górnej części zaklinowała![]()
![]()
no ale jak tak to miała jeszcze ze 3 razy hustawkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia i 83 gości