KRAKÓW,WADOWICE - koty szukają domów. PILNE!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 21, 2012 20:21 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Miuti, gdybyś potrzebowała transportu, czwartek (2.02) i piątek (3.02) mam wolne od 9 do 15.

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Sob sty 21, 2012 20:23 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

katarzyna1207 pisze:Mam do oddania krople do oczu: HYLO CARE, prawie nie używane i dosyć drogie, ważne jeszcze 4 miesiące. Stokrotka już ich nie zużyje, bo ma oczko zaszyte, a szkoda, żeby się zmarnowały ...
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sty 22, 2012 0:47 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Mrruniu - ja jestem wolna tylko po 17-ej!
I w łykendy!
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pon sty 23, 2012 21:11 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Cześć - wieści od gerardbutler. 2 kociaki z 3 siedzących u niej pojadą za miesiąc (chyba - bo szczepienie i 2 tygodnie po) do marcopolo :1luvu: a kocurek zostaje u niej na zawsze. Jest nadzieja na pracę więc :ok: :ok: :ok: mocno wskazane - to rozwiązałoby sporą część problemów Ani.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 23, 2012 23:22 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Kiedy piszę te słowa, kotki tłuką się i szaleją.

Wandzia jest słodka, proludzka.
Walduś - j.w.
Wituś - lękliwy, ale będą z niego ludzie (koty?)
Wisienka - wiecznie przerażona. Z nią będą problemy.

Wandzia ma dziąsła w fatalnym stanie, nie wiadomo, na jakim tle.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro sty 25, 2012 11:57 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

rozliczenie:
Mrr 50 zl na dlug u weta poszlo wplacone
Gibutkowa karma doszla

ps.1 prosze pod postem sie dopisac jak ktos jeszcze cos wplacil lub wyslal bo ja ostatnio mam tyle na glowie :roll:

p.s jak oduczyc kota picia mleka?
gerardbutler

Post » Śro sty 25, 2012 12:06 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

A czemu oduczać? Kup jej takie bez laktozy - jest w Biedronce nawet ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sty 25, 2012 12:08 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

same sobie biorą to mleko? Jak nie, to nie podawać. :wink:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro sty 25, 2012 14:39 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Jeśli tolerują mleko, to mogą pić. A najlepiej podawać mleko dla kotów,

Lila_iwa

Od: Wto cze 01, 2010 14:29

Post » Śro sty 25, 2012 16:53 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Tosza pisze:same sobie biorą to mleko? Jak nie, to nie podawać. :wink:

one sa nauczone pic tylko mleko tak pily u staszka wody nie chca.........
a w biedronce to jakie mleko bez laktozy?

znam kocie tylko klara i whiskas

P.s miuti jak u ciebie z odrobaczeniem kotow? u mnie straszne glisty wychodza :cry: (u kotow nie u mnie :roll: )
gerardbutler

Post » Śro sty 25, 2012 16:59 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

gerardbutler pisze:same sobie biorą to mleko? Jak nie, to nie podawać. :wink:

a w biedronce to jakie mleko bez laktozy?[/quote]
Jak nie chca pić wody, to zacznij podawac rozcieńczone mleko, z tygodnia na tydzień coraz bardziej rozcieńczone

P.s miuti jak u ciebie z odrobaczeniem kotow? u mnie straszne glisty wychodza :cry: (u kotow nie u mnie :roll: )

A odrobaczałaś się? Nie? To dlatego nie wychodzą :ryk:
A tak na poważnie-ja się raz w roku odrobaczam-ze strachu-bo widze co wychodzi z tymczasów, a przeciez mam je w domu, luzem

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Śro sty 25, 2012 17:00 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Tosza pisze:
gerardbutler pisze:same sobie biorą to mleko? Jak nie, to nie podawać. :wink:

a w biedronce to jakie mleko bez laktozy?

Jak nie chca pić wody, to zacznij podawac rozcieńczone mleko, z tygodnia na tydzień coraz bardziej rozcieńczone

A odrobaczałaś się? Nie? To dlatego nie wychodzą :ryk:
A tak na poważnie-ja się raz w roku odrobaczam-ze strachu-bo widze co wychodzi z tymczasów, a przeciez mam je w domu, luzem[/quote]

spokoooo :ok: ja tez sie odrobaczam 2 razy do roku jak odrobaczam towarzystwo to od razu full wypas 8)
gerardbutler

Post » Czw sty 26, 2012 14:38 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

gerardbutler przed chwilką napisała, że ten kocurek umiera!!!!
Dyszy strasznie, jęczy, przelewa się przez ręce!!
Obrazek Obrazek Obrazek

Aneta.I

Od: Sob gru 03, 2011 10:43

Post » Czw sty 26, 2012 14:47 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Ona ma weta dopiero od 15ej - to niedługo ale może być za mało czasu. Mam nadzieję, ze ma do nich numer i przyjadą te 15 min. wcześniej.

Nowy sms: kot ma 4o st gorączki, obolały brzuch. Weci podejrzewają początek panleukopenii. Dostał 4 zastrzyki - jak jutro będzie ok to przeżyje, jak się pogorszy trzeba go będzie uśpić.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Czw sty 26, 2012 15:33 Re: WADOWICE! 7 kociąt traci oczy, inne też potrzebują pomocy :(

Nie wiem na ile geraldbutler zna się na panleukopenii, ale na wszelki wypadek przekazałam podstawowe informacje w kwestii testów, izolacji etc. Zobaczymy co i jak będzie.

Nowy sms: testu na razie nie robili, jak kotu się nie poprawi do jutra to go uśpi, żeby nie cierpiał.

Alienor

[poprzednia][następna]