Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smarti pisze:no koty do wawki to jest max 3 transporterki bo 1) L-ka mama+synek,2) Maciuś,3) kociaki-te mogę być mniejsze..
-do auta bez problemu się zmieści (nie taki transport żeśmy ćwiczyłynie Marzenia?
)
adzi pisze:
Potrzebny DT od 8/9.12 w Wawie lub z Wawy !!!!! aby fleur mogła zabrac 2 !!!
[/b]
KaleidoStar pisze:Mogę bardzo awaryjnie przetrzymać w łazience ktosia lub dwa, ale u mnie tylko TDT, bo w kawalerce mam szóstkę, od tygodni walczymy z katarem, bo się zarażają jedno od drugiego i tak w kółko. Dopiero teraz na prostą wychodzimy. Ale wolę obcych kotów nie wpuszczać do pokoju. Na dodatek 25 przetrzymuję u siebie kotk
ę po sterylce, kilka dni będzie musiala u mnie spędzić, zanim wróci na dwór.
Dwójka nach Sosnowiec
Ale będę potrzebowała pomocy z karmą albo żwirkiem, bo z Krakvetu nasza wygrana dotrze dopiero za jakiś czas, a ja ledwo obecne kociaste utrzymuję.
aga marczak pisze:KaleidoStar pisze:Mogę bardzo awaryjnie przetrzymać w łazience ktosia lub dwa, ale u mnie tylko TDT, bo w kawalerce mam szóstkę, od tygodni walczymy z katarem, bo się zarażają jedno od drugiego i tak w kółko. Dopiero teraz na prostą wychodzimy. Ale wolę obcych kotów nie wpuszczać do pokoju. Na dodatek 25 przetrzymuję u siebie kotk
ę po sterylce, kilka dni będzie musiala u mnie spędzić, zanim wróci na dwór.
Dwójka nach Sosnowiec
Ale będę potrzebowała pomocy z karmą albo żwirkiem, bo z Krakvetu nasza wygrana dotrze dopiero za jakiś czas, a ja ledwo obecne kociaste utrzymuję.
adzi pisze:Potrzebujemy tdt w 3miescie najlepiej, ale kazda wropozycja moze pomoc:
na 3 dorosłe koty od środy do piątku rano (potem Wawa) PILNE !!!!!
na 2 młodziaki od środy do piątku rano (potem Wawa) PILNE !!!!!!
na 2 młodziaki póki nie znajdziemy transportu dalej, dom tymczasowy jest - musimy tylko ulowkowć gdzieś koty bezpiecznie
na 2 młodziaki póki nie znajdziemy transportu dalej, dom tymczasowy jest - musimy tylko ulowkowć gdzieś koty bezpiecznie
1młodziak jeszcze liczę, że dom który zaoferował pomoc zgłosi się, ale jakby co proszę o kontak chętnych !!!!
BŁAGAMY - to koty mają tymczasy , niestety musimy transport znaleźć, tak gdzie są grozi im niebezpieczeństwo !!! musimy coś zrobić , pomóż nam im pomóc !!!!!!!!! to awaryjny DT , one pojadą dalej , tylko na czas dojazdu !
Raportuj ten post
adzi pisze:Mam transport na piątek rano do wawy - z 3miasta wyjeżdża ok 9 , w wawie ok 14. Pojadą, mam nadzieję, 4 transportery (3 koty dorosłe dla smarti osobno, 2 na tdt do fleur młodzież razem) Koty trzeba odebradz od forumowiczki ecrire (trasa A7, Wisłostrada, Czerniakowska, Dolinka Służewiecka)
[b]Potrzebny DT od 8/9.12 w Wawie lub z Wawy !!!!! [/b] aby fleur mogła zabrac 2 !!!
Jutro łapię 1 kociastego na TDT, który może jechać stąd dalej na początku grudnia (AK Czestochowa mam nadziejęPotrzebny transport !!
CZekam na odzew od 1 osoby z 3miasta na 1 kota, bardzo na to liczę!!!!
brakuje TDT na 2 koty ktore pojadą do sosnowca, jak tylko bedzie transport
brakuje TDT dla 2 kotów , które mogłyby jechać do lublina i DT w lublinie od 16.12.
Koty Warszawskie chcemy łapać w środę (kocury na kastracje w czw, jutro chce umawiac weta) + 2 młodziaki, nie ma na nie TDT w 3 mieście do piątku rano !!!!
Zależy czy osoba na którą licze zgodzi się , jeśli tak zostaje 1 młodziak, jeśli nie zostaje 2 młodziaków bez DT !!!
Jest trochę lepiej niż było , ale jeszcze szukamy !
Reasumując:
potrzebne domy awaryjne trójmiasto dla 4 młodziaków , są ew. domy tymczasowe przy transporcie do sosnowca i lublina (tutaj plus DT po 18.12) !!!
oraz awaryjny dom tymczasowy (środa -piatek rano) na 5 kotów (3 dorosłe + 2 młodziaki)
Rano napiszę więcej musze, się wreszcie wyspaćbo juz nie wiem jak sie nazwyam i logiczne myslenie szwankuje !!!! eehhhhhh
Użytkownicy przeglądający ten dział: AoD, Google [Bot], smoki1960 i 37 gości