Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 14, 2011 22:35 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

ja to zostawiam dziewczynom z Gdyni do ogarnięcia,ja się nie łapię :roll: :ryk: -ja jestem tylko od odpasania kiciów :roll: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lis 14, 2011 23:35 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

Trzymam kciuki za powodzenie akcji :ok: pierwsza lapanka sroda mam nadzieje ze kotki gladko wejda do klatki :ok:
Ostatnio edytowano Pon lis 14, 2011 23:37 przez aga marczak, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Pon lis 14, 2011 23:37 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

smarti pisze:no koty do wawki to jest max 3 transporterki bo 1) L-ka mama+synek,2) Maciuś,3) kociaki-te mogę być mniejsze..
-do auta bez problemu się zmieści (nie taki transport żeśmy ćwiczyły :mrgreen: nie Marzenia? :ryk: )

osobiście wiem, ze samochodem osobowym oprocz trzech dorosłych osób przyjechało 10 kotów dorosłych plus matka z czwrorką pieciodniowych kociąt i 6 kociaków.
Mozna, ale do tej pory nie mogę uwierzyć, zę wszyscy to przezyli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lis 14, 2011 23:49 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

no ale do wawki jest 5 sztuczek a tdt w 3-mieście nie ma :roll:

nie ma gdzie ich przetrzymać w 3-mieście a każdy dzień na tych łąkach jest dla nich zagrożeniem życia

5 kotków to nie tak dużo-wiem coś o tym :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 15, 2011 0:26 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

Mam transport na piątek rano do wawy - z 3miasta wyjeżdża ok 9 , w wawie ok 14. Pojadą, mam nadzieję :oops: , 4 transportery (3 koty dorosłe dla smarti osobno, 2 na tdt do fleur młodzież razem) Koty trzeba odebradz od forumowiczki ecrire (trasa A7, Wisłostrada, Czerniakowska, Dolinka Służewiecka)

[b]Potrzebny DT od 8/9.12 w Wawie lub z Wawy !!!!! [/b] aby fleur mogła zabrac 2 !!!

Jutro łapię 1 kociastego na TDT, który może jechać stąd dalej na początku grudnia (AK Czestochowa mam nadzieję :) Potrzebny transport !!

CZekam na odzew od 1 osoby z 3miasta na 1 kota, bardzo na to liczę :1luvu: !!!!

brakuje TDT na 2 koty ktore pojadą do sosnowca, jak tylko bedzie transport

brakuje TDT dla 2 kotów , które mogłyby jechać do lublina i DT w lublinie od 16.12.

Koty Warszawskie chcemy łapać w środę (kocury na kastracje w czw, jutro chce umawiac weta) + 2 młodziaki, nie ma na nie TDT w 3 mieście do piątku rano !!!!

Zależy czy osoba na którą licze zgodzi się , jeśli tak zostaje 1 młodziak, jeśli nie zostaje 2 młodziaków bez DT !!!

Jest trochę lepiej niż było , ale jeszcze szukamy !

Reasumując:

potrzebne domy awaryjne trójmiasto dla 4 młodziaków , są ew. domy tymczasowe przy transporcie do sosnowca i lublina (tutaj szukamy DT po 16.12) !!!

oraz awaryjny dom tymczasowy (środa -piatek rano) na 5 kotów (3 dorosłe + 2 młodziaki)

Rano napiszę więcej musze, się wreszcie wyspać :D bo juz nie wiem jak sie nazwyam i logiczne myslenie szwankuje !!!! eehhhhhh
Ostatnio edytowano Wto lis 15, 2011 9:36 przez adzi, łącznie edytowano 1 raz

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Wto lis 15, 2011 0:35 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

Mogę bardzo awaryjnie przetrzymać w łazience ktosia lub dwa, ale u mnie tylko TDT, bo w kawalerce mam szóstkę, od tygodni walczymy z katarem, bo się zarażają jedno od drugiego i tak w kółko. Dopiero teraz na prostą wychodzimy. Ale wolę obcych kotów nie wpuszczać do pokoju. Na dodatek 25 przetrzymuję u siebie kotkę po sterylce, kilka dni będzie musiala u mnie spędzić, zanim wróci na dwór.
Dwójka nach Sosnowiec?
Ale będę potrzebowała pomocy z karmą albo żwirkiem, bo z Krakvetu nasza wygrana dotrze dopiero za jakiś czas, a ja ledwo obecne kociaste utrzymuję.
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Wto lis 15, 2011 0:55 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

Adzi pamiętaj, że muszę wiedzieć wcześniej na kiedy umawiać kastrację.
Na środę ?
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Wto lis 15, 2011 1:35 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

adzi pisze:
Potrzebny DT od 8/9.12 w Wawie lub z Wawy !!!!! aby fleur mogła zabrac 2 !!!
[/b]

Wwa - czy ktoś przejmie w grudniu 2 kociaki (chociaż 1?)?... to musi być pewne, bo inaczej nici z transferu :( help...

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Wto lis 15, 2011 6:14 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

KaleidoStar pisze:Mogę bardzo awaryjnie przetrzymać w łazience ktosia lub dwa, ale u mnie t :ok: ylko TDT, bo w kawalerce mam szóstkę, od tygodni walczymy z katarem, bo się zarażają jedno od drugiego i tak w kółko. Dopiero teraz na prostą wychodzimy. Ale wolę obcych kotów nie wpuszczać do pokoju. Na dodatek 25 przetrzymuję u siebie kotk :ok: ę po sterylce, kilka dni będzie musiala u mnie spędzić, zanim wróci na dwór.
Dwójka nach Sosnowiec
Ale będę potrzebowała pomocy z karmą albo żwirkiem, bo z Krakvetu nasza wygrana dotrze dopiero za jakiś czas, a ja ledwo obecne kociaste utrzymuję.

:ok:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Wto lis 15, 2011 7:24 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

Potrzebujemy tdt w 3miescie najlepiej, ale kazda wropozycja moze pomoc:

na 3 dorosłe koty od środy do piątku rano (potem Wawa) PILNE !!!!!

na 2 młodziaki od środy do piątku rano (potem Wawa) PILNE !!!!!!

na 2 młodziaki póki nie znajdziemy transportu dalej, dom tymczasowy jest - musimy tylko ulowkowć gdzieś koty bezpiecznie

na 2 młodziaki póki nie znajdziemy transportu dalej, dom tymczasowy jest - musimy tylko ulowkowć gdzieś koty bezpiecznie

1młodziak jeszcze liczę, że dom który zaoferował pomoc zgłosi się, ale jakby co proszę o kontak chętnych !!!!

BŁAGAMY - to koty mają tymczasy , niestety musimy transport znaleźć, tak gdzie są grozi im niebezpieczeństwo !!! musimy coś zrobić , pomóż nam im pomóc !!!!!!!!! to awaryjny DT , one pojadą dalej , tylko na czas dojazdu !

Raportuj ten post

adzi

Post » Wto lis 15, 2011 8:28 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

aga marczak pisze:
KaleidoStar pisze:Mogę bardzo awaryjnie przetrzymać w łazience ktosia lub dwa, ale u mnie t :ok: ylko TDT, bo w kawalerce mam szóstkę, od tygodni walczymy z katarem, bo się zarażają jedno od drugiego i tak w kółko. Dopiero teraz na prostą wychodzimy. Ale wolę obcych kotów nie wpuszczać do pokoju. Na dodatek 25 przetrzymuję u siebie kotk :ok: ę po sterylce, kilka dni będzie musiala u mnie spędzić, zanim wróci na dwór.
Dwójka nach Sosnowiec

:ok:

Kaleido napisałam priv - jak masz katar i grzyba, będziemy jeszcze szukać może ktoś się zgłosi bez! Jeśli jednak będą miały zostać nam gdzie są to będziemy się do ciebie uśmiechać !!! podaj mi namiary do siebie proszę :)

adzi

Post » Wto lis 15, 2011 8:39 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

Kto może, niech czyta poniżej
adzi pisze:Potrzebujemy tdt w 3miescie najlepiej, ale kazda wropozycja moze pomoc:

na 3 dorosłe koty od środy do piątku rano (potem Wawa) PILNE !!!!!

na 2 młodziaki od środy do piątku rano (potem Wawa) PILNE !!!!!!

1młodziak jeszcze liczę, że dom który zaoferował pomoc zgłosi się, ale jakby co proszę o kontak chętnych !!!!

BŁAGAMY - to koty mają tymczasy , niestety musimy transport znaleźć, tak gdzie są grozi im niebezpieczeństwo !!! musimy coś zrobić , pomóż nam im pomóc !!!!!!!!! to awaryjny DT , one pojadą dalej , tylko na czas dojazdu !

Raportuj ten post
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lis 15, 2011 9:33 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

adzi pisze:Mam transport na piątek rano do wawy - z 3miasta wyjeżdża ok 9 , w wawie ok 14. Pojadą, mam nadzieję :oops: , 4 transportery (3 koty dorosłe dla smarti osobno, 2 na tdt do fleur młodzież razem) Koty trzeba odebradz od forumowiczki ecrire (trasa A7, Wisłostrada, Czerniakowska, Dolinka Służewiecka)

[b]Potrzebny DT od 8/9.12 w Wawie lub z Wawy !!!!! [/b] aby fleur mogła zabrac 2 !!!

Jutro łapię 1 kociastego na TDT, który może jechać stąd dalej na początku grudnia (AK Czestochowa mam nadzieję :) Potrzebny transport !!

CZekam na odzew od 1 osoby z 3miasta na 1 kota, bardzo na to liczę :1luvu: !!!!

brakuje TDT na 2 koty ktore pojadą do sosnowca, jak tylko bedzie transport

brakuje TDT dla 2 kotów , które mogłyby jechać do lublina i DT w lublinie od 16.12.

Koty Warszawskie chcemy łapać w środę (kocury na kastracje w czw, jutro chce umawiac weta) + 2 młodziaki, nie ma na nie TDT w 3 mieście do piątku rano !!!!

Zależy czy osoba na którą licze zgodzi się , jeśli tak zostaje 1 młodziak, jeśli nie zostaje 2 młodziaków bez DT !!!

Jest trochę lepiej niż było , ale jeszcze szukamy !

Reasumując:

potrzebne domy awaryjne trójmiasto dla 4 młodziaków , są ew. domy tymczasowe przy transporcie do sosnowca i lublina (tutaj plus DT po 18.12) !!!

oraz awaryjny dom tymczasowy (środa -piatek rano) na 5 kotów (3 dorosłe + 2 młodziaki)

Rano napiszę więcej musze, się wreszcie wyspać :D bo juz nie wiem jak sie nazwyam i logiczne myslenie szwankuje !!!! eehhhhhh

Adzi, ja DO 16 grudnia mogę. na tej samej zasadzie co Fleur, że po tym czasie ktoś koty przejmie, bo też ich nie wypuszczę pod blokiem, a będę wyjeżdżała i się z całą ferajną nie będę miała jak i gdzie zabrać :(

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Wto lis 15, 2011 9:33 Re: Zwyrodnialcy z klatką łapiący koty-TDT3miasto!!!DT

nie spadamy !!!

adzi

[poprzednia][następna]