Małe rude cuda pod barakiem - potrzebne DS!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 21, 2011 21:04 Re: Małe rude cuda pod barakiem - potrzebne DS!!!!

AnielkaG pisze:Dziewczyna która na Facebooku płonęła chęcią zabrania rudzielca natychmiast nie odpisała na maila w którym prosiłam o wypełnienie ankiety adopcyjnej. Widać za trudno już było. Facet któy równie płomiennie deklarował DS tylko mnie zwyzywał. :? Hmm.Jak widać od deklaracji facebookowych do adopcji daleka droga. Ja ich jeszcze nie ogłaszam, są za małe.

I o co tym ludziom chodzi :? :roll: Ale dobrze, że w porę wyszedł na jaw brak dobrych intencji :?
Za domki z prawdziwego zdarzenia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw wrz 22, 2011 9:09 Re: Małe rude cuda pod barakiem - potrzebne DS!!!!

a czy doczekamy się fotek? :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw wrz 22, 2011 9:23 Re: Małe rude cuda pod barakiem - potrzebne DS!!!!

a czy doczekamy się fotek?

wpadnij, zrobisz :|
mam 40 kotów w mieszkaniu i w tym tygodniu jestem w pracy 80 godzin, spię 4 godziny, na prawdę nie mam kiedy robić zdjęć, zwłaszcza ze robienie zdjęć dzikiej kotce i dzikim kociakom wymaga kilku godzin czasu
AnielkaG

Post » Czw wrz 22, 2011 9:49 Re: Małe rude cuda pod barakiem - potrzebne DS!!!!

kristinbb pisze:Nikt nie chce rudych ?

Chcą, chcą.Już i teraz i bez pytań. Reszta to nasza fanaberia. Niech jeszcze będą jak najmłodsze bo można je wychowac na swoje podobieństwo i modłę.

jak czują sie kocinki i mamunia?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw wrz 22, 2011 14:01 Re: Małe rude cuda pod barakiem - potrzebne DS!!!!

Mamunia jest mega agresywna, wczoraj mnie drapnęla jak przechodziłam obok klatki. Z drugiej strony ze mną "gada". Może tak tylko małych broni. Małe natomiast już ładnie się oswoiły, są ciekawskie, zaglądają jak coś się dzieje, bawią się jak szalone. Najmilszy jest ten najmniejszy. Bardzo dużo jedzą, wszystko jak leci i wołowinę i saszetki i suche i biały ser. Oczy mają już całkiem ładne. Teraz wpuszczanie leków jest mega ekwilibrystyką, bo trzeba tak kociaka wyjąć z klatki żeby nie dostać od mamuśki. Kupy niespecjalne, ale brzuchole pełne robali. Mam zamiar je w weekend odrobaczyć przez 3 dni.
AnielkaG

Post » Czw wrz 22, 2011 14:16 Re: Małe rude cuda pod barakiem - potrzebne DS!!!!

AnielkaG pisze:
a czy doczekamy się fotek?

wpadnij, zrobisz :|
mam 40 kotów w mieszkaniu i w tym tygodniu jestem w pracy 80 godzin, spię 4 godziny, na prawdę nie mam kiedy robić zdjęć, zwłaszcza ze robienie zdjęć dzikiej kotce i dzikim kociakom wymaga kilku godzin czasu

rany, nie musisz być taka niemiła 8O
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw wrz 22, 2011 14:37 Re: Małe rude cuda pod barakiem - potrzebne DS!!!!

Tu chyba nie chodziło o to żeby zabrzmiało jak nie miłe tylko dziweczyna jest zmęczona, spracowana i poprostu czasu nie ma. Matka w dodatku nie daje zbytnio przy dzieciakach "robić"
pisałam do kolegi co miał chrapke na mojego rudzielca, ale sie nie odzywa :cry:
Za domki :!: :!: :!:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw wrz 22, 2011 14:39 Re: Małe rude cuda pod barakiem - potrzebne DS!!!!

rany, nie musisz być taka niemiła

Broszka, ja nic nie muszę, nie muszę tu nic pisać ani wstawiać zdjęć
nikt zachwycający się kociakami mi w niczym nie pomógł, jestem mega zmęczona i po prostu już nie będę tu zagladać
AnielkaG

Post » Czw wrz 22, 2011 14:44 Re: Małe rude cuda pod barakiem - potrzebne DS!!!!

Anielka nie uciekaj, informuj co z kotkami.
Ja tez uważam, że najpierw ważniejsze żeby wyzdrowiały i znalazły chetnych na domki. pozachwycac sie nimi jeszcze się zdąrzy.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt wrz 23, 2011 7:07 Re: Małe rude cuda pod barakiem - potrzebne DS!!!!

Ponieważ nie możemy już liczyć na nowe wieści o rudej rodzince, zgłosiłam wątek do zamknięcia.
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy kibicowali i kibicują maluchom, i byli obecni na tym wątku.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia]