Mika-kot,który nie chce wrócić do domu :( Co robić ???

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2012 12:20 Re: Mika-kot,który nie chce wrócić do domu :( Co robić ???

smutek...:((( :cry:
Trzymaj się :(
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Śro sty 11, 2012 14:42 Re: Mika-kot,który nie chce wrócić do domu :( Co robić ???

Dziękuje Wam.
Nic już nie jest tak jak było i nie będzie. :cry: Trudno.Takie jest życie.
Mam tylko nadzieję i to dużą że Neska trafi znowu kiedyś do mnie pod postacią innego kota :P Wierzę w to :!: :!: :!: :wink:
Neska za TM :-( Zuzia za TM :-( [*][*]
"Kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się, ponieważ jego nieobecność pozwoli ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz."
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

grzes78b

Od: Sob paź 31, 2009 18:39

Post » Czw sty 12, 2012 23:22 Re: Mika-kot,który nie chce wrócić do domu :( Co robić ???

Grześ bardzo mi przykro :( Mam nadzieje, że Twoje serce uleczy się miłością do innych kotów a Neska pozostanie we wspomnieniach, które juz nie beda tak bolały...

Trzymaj się :ok:
Obrazek

Amanli

Od: Wto sie 23, 2011 17:23

Post » Pt sty 13, 2012 5:39 Re: Mika-kot,który nie chce wrócić do domu :( Co robić ???

Dzisiaj o 11.00 minie tydzien jak nie ma jej z nami :cry:
Ciężki tydzień.Moja żona wczoraj zapytala jak byśmy to przeżyli jakbyśmy nie mieli w domu Tymka i Zuzy?Nie wiem...nie wyobrazam sobie tego zeby w naszym domu nie bylo kotow.Juz nie. :D
"Kiedy żegnasz przyjaciela, nie smuć się, ponieważ jego nieobecność pozwoli ci dostrzec to, co najbardziej w nim kochasz."
Obrazek

grzes78b

Post » Pon mar 12, 2012 15:25 Re: Mika-kot,który nie chce wrócić do domu :( Co robić ???

Dzisiaj Zuzia znalazła swój upragniony koci dom.....za TM :( .
Odeszła dzisiaj o 13.00.Zabiła ja tak jak Neskę FIP. :|
Do samego końca była kotem charakternym i nie dała sobie pomóc.jedyną pomocą było uspanie jej i zapobiegnięcie dalszej męczarni. :cry: Mimo że nie była kotkiem do "głaskania" bardzo mi jej żal i brakuje mi jej.Miałem ją wypuścić na wolnośc zaraz po sterylce to może by żyła.ja uparłem sie ją socjalizować co przyniosło klęskę a jej śmierć :evil:
jestem bardzo zły na siebie i przykro mi że ja zawiodłem.
Zuzia była prze piękną kotką i zasługiwała na najlepszy dom.miałem dużo telefonów o nią ale gdy opisałem ja w skrócie nikt sie nie decydował.Chciałem żeby została z nami.jednak gdy neska odeszła ,Zuza zamknęła się w sobie na dobre i tak pozostało do końca :cry:
Zawsze będzie mi przypominać o tym co zrobiłem nie tak i co mogę ewentualnie poprawic jeżeli zdecyduje się jeszcze na bycie DT.

Obrazek

Obrazek

grzes78b

[poprzednia]