Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jouluatto pisze:Po nocy nie jest najgorzej, wprawdzie biegunka nadal się utrzymuje, ale nie tak obfita i częstotliwa jak w ostatnich dniach, więc bomba Smecta+Węgiel chyba działają. Zaraz maluszek dostanie Lacid.
najszczesliwsza, dziękuję za podpowiedź z kremem, na razie posmarowałam mu pupkę Penathenem, bo to miałam w domu (troche pomogło!), ale zaraz wybieram się do apteki to kupie ten Sudocrem, wiem z doświadczenia z osobą obłożnie chorą, że dobrze działa na odleżyny, a za nic nie mogłam sobie przypomnieć tej nazwy.
Rozmawiałam z wetką, ma na razie wątpliwości co do musu, mówi że można spróbować mu dać, ale obawia się czy za moment nie trzeba go będzie przestawiać na coś innego, bo mus jest bardzo kaloryczny, a on mimo biegunki ładnie przyrasta na wadze no i oprócz musu jej zdaniem musi na razie pić też mleko, więc będziemy próbować z innymi firmami.
Na razie polujemy na to Royala, o którym pisałam, pani doktor ma sprawdzić czy uda jej się je dziś ściągnąć, a Jola i ja szukamy innymi dojściami.
Amika6, fakt kaliber kota podobny, ale Twoja Minimka, chyba jeszcze bardziej mikro niż FoczuśDobrze się odchowała? Po Convalesence był jeszcze powrót do mleka?
A i zapomniałabym o wiadomości dnia - mały ma mleczaki!Maleńkie jak kryształki cukru, ale są
Erin pisze:Ale to Royala jest?
Bo my mamy taki specjalistyczny sklep, może by było.
Tylko muszę wiedzieć, jakiej firmy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], sherab i 122 gości