Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Majorka pisze:Prakseda, rzadko zaglądam na miau, dopiero teraz doczytałam...![]()
Cieszmy się chwilą, która trwa,
prośmy by trwała wiele lat,
byśmy, gdy świat nam się zawali
tę chwilę szczęścia pamiętali...
Prakseda pisze:Jak widzisz "korzystam" z Twojej twórczości. Jest wspaniała. Te wiersze tak oddają moje uczucia, tak wzruszają. Często do nich wracam.
Prakseda pisze:W domu podałam Tolfedyne i antybiotyk, przemyłam i zakropliłam oczka. Wieczorem idziemy do weta. Może uda się oczka uratować .
Bazyliszkowa pisze:Prakseda pisze:W domu podałam Tolfedyne i antybiotyk, przemyłam i zakropliłam oczka. Wieczorem idziemy do weta. Może uda się oczka uratować .
I jak, jest szansa na uratowanie oczek?
Marcelibu pisze:Od przyszłego poniedziałku mam (mieć) 2 tygodnie urlopu. Musze go wziąć, żeby formalnie spełnić w pracy warunki "kadrowe". Co prawda jednak tylko formalnie, bo co drugi dzień (nieformalnie) będę musiała do pracy przychodzić (chyba nikt nie umie robić mojej "działki") i potem te dni będę sobie odbierać. Będę w każdym razie dobrze "dostępna" (również w ciągu dnia).
Agnieszko, jeżeli już wiesz, jak mogłybyśmy się umówić - to poproszę o wskazówki.
Prakseda pisze:Marcelibu pisze:Od przyszłego poniedziałku mam (mieć) 2 tygodnie urlopu. Musze go wziąć, żeby formalnie spełnić w pracy warunki "kadrowe". Co prawda jednak tylko formalnie, bo co drugi dzień (nieformalnie) będę musiała do pracy przychodzić (chyba nikt nie umie robić mojej "działki") i potem te dni będę sobie odbierać. Będę w każdym razie dobrze "dostępna" (również w ciągu dnia).
Agnieszko, jeżeli już wiesz, jak mogłybyśmy się umówić - to poproszę o wskazówki.
Jesteś niezastąpiona czyli potrzebna, to dobrze.
A jak Mama?
Monia, umówimy się w przyszłym tygodniu. Njalepiej telefonicznie, zadzwonię.
Z pewnością będzie to po mojej pracy czyli po 16:00 - 16:30. Jeżeli możesz później, to poczekam. Miejsce znasz z niegdysiejszej łapanki, cmentarz na ul. Fosa ("randka" na cmentarzu), ew. pod lecznicą.
Pozdrawiam i dzięki za odzew.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Maniek19, puszatek i 1371 gości