K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 31, 2011 5:54 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

kosma_shiva pisze:pinio kruszon

kupowałyście niedawno ten żwirek?
Ja kupiłam i jestem baaaardzo niezadowolona!!!!! On już się nie zbryla.
Trociny normalnie.
Kiedyś siuśki robiły kulkę, a teraz się rozsypuje całkiem.... :(

Pewnie kupiłaś zwykły a on nie zbryla .
Rozlatuje się na trociny.

Mam go teraz masakra.

Kocuria współczuje.
Robiłaś wszystko żeby je zaprzyjaźnić .
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie lip 31, 2011 10:09 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Etiopia pisze:
kosma_shiva pisze:pinio kruszon

kupowałyście niedawno ten żwirek?
Ja kupiłam i jestem baaaardzo niezadowolona!!!!! On już się nie zbryla.
Trociny normalnie.
Kiedyś siuśki robiły kulkę, a teraz się rozsypuje całkiem.... :(

Pewnie kupiłaś zwykły a on nie zbryla .
Rozlatuje się na trociny.

Mam go teraz masakra.

Kocuria współczuje.
Robiłaś wszystko żeby je zaprzyjaźnić .

nie nie, Beatko, zdecydowanie kruszon, tylko się po prostu rozwala.
Już słyszałam kilka opinii na ten temat, że sę popsuł.... może felerna partia jakoś...
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Nie lip 31, 2011 10:14 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

mam problem z odebraniem PW
jak wchodzę do skrzynki to dostaję "Błąd ogólny" macie coś podobnego?

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Nie lip 31, 2011 10:19 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Cammi pisze:mam problem z odebraniem PW

tak:
Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysql4 ]

Got error 28 from storage engine [1030]

Wystąpił błąd SQL podczas generowania tej strony. Skontaktuj się z Administratorem forum jeżeli błąd będzie się powtarzał.

Prosimy poinformować administratora forum lub webmastera: forum@miau.pl

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Nie lip 31, 2011 10:42 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Też to mam,więc to jakaś ogólna awaria.Czy ktoś już się kontaktował z administratorem?

Lila_iwa

Od: Wto cze 01, 2010 14:29

Post » Nie lip 31, 2011 10:58 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

W kociarni sucho, Lolek dwa razy wydał dziwne dźwięki, cos jakby gdakanie 8O ale ma apetyt, pogonił Ryjka, a potem Fretkę, wygląda, że ogólna kondycja OK. U Gila kompletny urobek w kuwecie, zjadł przy mnie ostatniego :!: whiskasa, Tolek wciął całego gourmeta, Miłka preferuje suche, taka się zrobiła cichutka, wydala prawidłowo. Burka nadal kicha :(
Przepaliły się obie energooszczędne żarówki, jutro przyniosę nowe. No i kończy się żwirek i mokre.
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Nie lip 31, 2011 11:28 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Kinga Warmijska pisze:W kociarni sucho, Lolek dwa razy wydał dziwne dźwięki, cos jakby gdakanie 8O ale ma apetyt, pogonił Ryjka, a potem Fretkę, wygląda, że ogólna kondycja OK. U Gila kompletny urobek w kuwecie, zjadł przy mnie ostatniego :!: whiskasa, Tolek wciął całego gourmeta, Miłka preferuje suche, taka się zrobiła cichutka, wydala prawidłowo. Burka nadal kicha :(
Przepaliły się obie energooszczędne żarówki, jutro przyniosę nowe. No i kończy się żwirek i mokre.

tydzień temu wszystko zamówiłam i ... nie doszło do dzisiaj :evil: Może dotrze w końcu poniedziałek do mnie do firmy więc Katgral albo Lutra dostaną sygnał, że jest do odbioru. Tylko problem będzie jak się kurier będzie chciał do mnie dodzwonić, bo raczej będzie miał nikłe szanse, że pogadamy albo nawet, że się w ogóle usłyszymy. W najgorszym razie dziewczyny zrobią jakiś zakup na miejscu, dostały informację

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie lip 31, 2011 11:40 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Cammi pisze:mam problem z odebraniem PW

Też tak mam.
Natomiast jeśli na maila przychodzą Wam powiadomienia o prywatnych wiadomościach, to z linka w mailu da się wejść w skrzynkę normalnie :)

Też używam pinio kruszon i bardzo różne mi się trafiają, ostatnio coraz częściej te beznadziejne :|

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Nie lip 31, 2011 11:59 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

kto wie co to za koty Apsik, Telma i Karla leczone u dr Dudy na nasze konto? jest ponad 200 zł do zapłacenia a ja nic nie wiem o tych kotach

Tweety

Post » Nie lip 31, 2011 18:31 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

jednak miałam w samochodzie karmę, którą ktoś przyniósł na kocivent - gdzie należy ją dostarczyc?
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Nie lip 31, 2011 18:32 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

pluskwa6 pisze:jednak miałam w samochodzie karmę, którą ktoś przyniósł na kocivent - gdzie należy ją dostarczyc?

To karma od Cammi dla Tweety z przeznaczeniem dla Kubusia białaczkowego

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Nie lip 31, 2011 18:37 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Jak poszło ?? Mam nadzieję że puszki ciężkie i masę rzeczy dla footer.

Nie dałam rady dotrzeć 13 kotów i chory pies ...

Tweety Wislackikot pozdrówcie Mazury i odpocznijcie - za mnie też

Znowu się nie udało może za rok .........
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie lip 31, 2011 19:33 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Etiopia pisze:Jak poszło ?? Mam nadzieję że puszki ciężkie i masę rzeczy dla footer.

było świetnie :1luvu: Dziewczyny się napracowały ale efekty bardzo, bardzo, zwłaszcza jak na ostatni dzień miesiąca i pustki w portfelach jak i na pogodę. Ponad 1300 zł uzbierane :)
Kolejna impreza w ostatni piątek sierpnia, taka typowa klubowa, za biletami, dochód z biletów dla kociuchów. Program imprezy już wkrótce. I znowu będzie się działo!

Tak dla przypomnienia, od jutra nie ma nas pod telefonem nawet, wszelkie sprawy do Katgral i Lutry, telefony w pierwszym poście

Tweety

Post » Nie lip 31, 2011 20:15 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

XAgaX pisze:http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-zgubiono-znaleziono-Zaginal-Czarny-Kocur-W0QQAdIdZ300472329

18.07.2011 zaginął czarny kocur na os. Handlowym w Nowej Hucie jest wykastrowanym dużym kotem, nigdy nie wychodził na pole tak że, na pewno jest przerażony. Wabi się Linux jest dachowcem reaguje na kici-kici. Proszę pomóżcie go znaleźć.

tel. 509-266-404

W sprawie tego ogłoszenia - rozmawiałam dziś z tą panią, bo to blisko mnie (bardzo blisko, na tyle, że kot mógł zawędrować do mojego okienka...ale nie zawędrował, nie ma go u nas w piwnicy). Pani z głosu raczej starsza, więc poszukiwania kota na własną rękę typu wychodzenie o 4 -5 rano i późnym wieczorem nie wchodzą w grę... Poradziłam jej w jakie miejsca może zaglądnąć i żeby wystawiła tam karmę. Gdyby ktoś Wam zgłosił kocura czarnego, dużego (7 kilo) i wisząca skórą na brzuchu to ten.
Obrazek

Motta brak. Wszystko jest czekaniem...
Wody — uczy pragnienie.
Brzegu — morskie przestrzenie.
Ekstazy — ból tępy jak ćwiek —
Pokoju — o Bitwach pamięć —
Miłości — nagrobny Kamień —
Ptaków — Śnieg.

Emily Dickinson

fiszka13

Od: Czw sty 28, 2010 22:01

Post » Nie lip 31, 2011 21:05 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Tweety pisze:
Etiopia pisze:Jak poszło ?? Mam nadzieję że puszki ciężkie i masę rzeczy dla footer.

było świetnie :1luvu: Dziewczyny się napracowały ale efekty bardzo, bardzo, zwłaszcza jak na ostatni dzień miesiąca i pustki w portfelach jak i na pogodę. Ponad 1300 zł uzbierane :)
Kolejna impreza w ostatni piątek sierpnia, taka typowa klubowa, za biletami, dochód z biletów dla kociuchów. Program imprezy już wkrótce. I znowu będzie się działo!

Tak dla przypomnienia, od jutra nie ma nas pod telefonem nawet, wszelkie sprawy do Katgral i Lutry, telefony w pierwszym poście

Super :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Lutra Noemik jak tam kociambry ?? Jak Ruda ?
IT'S OVER

Etiopia

[poprzednia][następna]