Kinya jak tutaj zaglądniesz to zapraszamy też na wątek Funduszu Onkologicznego bo niezbyt przyjemna sprawa z płatnościami z Elpis wyszła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mrr pisze:Kinya, fajnie, że jesteś.
Przy okazji: ta miziasta krówka w klatce w lecznicy też jest pod Twoją opieką?
Kinya pisze:mrr pisze:Kinya, fajnie, że jesteś.
Dzięki
Ta krówka to Kika. Kotka, którą zgarnęłam z ulicy, choć, jak przypuszczam, miała "dom". Kika miała urwany, w większej części martwy i nadgniły ogonek. Przy sterylce okazało się, że jest już w ciąży.
Miałam nadzieję, że po tych trudnych przejściach kicia znajdzie dobry, kochający dom. Niestety okazało się, że ma białaczkęWszyscy się nią zachwycają, bo jest piękna i przekochana, ale nikt nie chce się zdecydować na jej adopcję.
Od wielu tygodni bezskutecznie szukam jej nowego opiekuna - w lecznicy jest już bardzo długo, za długo...
mrr pisze:Kinya pisze:mrr pisze:Kinya, fajnie, że jesteś.
Dzięki
Ta krówka to Kika. Kotka, którą zgarnęłam z ulicy, choć, jak przypuszczam, miała "dom". Kika miała urwany, w większej części martwy i nadgniły ogonek. Przy sterylce okazało się, że jest już w ciąży.
Miałam nadzieję, że po tych trudnych przejściach kicia znajdzie dobry, kochający dom. Niestety okazało się, że ma białaczkęWszyscy się nią zachwycają, bo jest piękna i przekochana, ale nikt nie chce się zdecydować na jej adopcję.
Od wielu tygodni bezskutecznie szukam jej nowego opiekuna - w lecznicy jest już bardzo długo, za długo...
O rany.Ona ma ogłoszenia? Może ktoś ma kota z białaczką i chciałby simę dokocić, albo może ktoś wie, że będzie chciał mieć jedynaka. Ona musi się męczyć w tej klatce.
Kituni pisze:A jak się miewa Panduś?
mrr pisze:Kinya, Kice trzeba, po prostu trzeba znaleźć dom. Ona ma tak mądre i ufne spojrzenie.
A jak Panduś? Ma widoki na dom? Zgłaszał się ktoś do Ciebie?
Kinya pisze:Zrobił się z niego straszny zadzior i rozrabiakaSzaleje, dokazuje ile wlezie. Urósł i znacznie przybrał na wadze, apetyt ma taki, że je ile mu się poda, więc trzeba mu racjonować żeby go nie przekarmić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 613 gości