Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkusowa pisze:kto był u smarti, niech pomoże!!!
turkusowa pisze:o nagrodzie mogę tylko pomarzyć - seria antybiotyków za mną a druga przede mną
smarti pisze:smarti pisze:Carla z przychówkiem ...........................................Mućka...................................................................Rysia![]()
![]()
Syjamka..................................................................Kałboj.....................................................................Funia![]()
.
![]()
Maluchy Coffi..........................................................Maluszek Coffi................................................Krówka
![]()
Buba.........................................................................Buba........................................................................Buba............................................................................
..
..
Pinia..
![]()
Rezydenci
Durian...................................................................Durian................................................................... ....i.....Durian.
..
.
Bella i Carlitko........................................................
Carlitko![]()
![]()
![]()
Smartinek................................................................Promyś a w tle tymczaska Ciumcia![]()
![]()
...a zima..tylko dla ochłody[
...i...
....DT Smarti wraz ze sponsorem - szanownym TŻ-tem ogłasza konkurs![]()
Kto pierwszy zauważy niezgodnosć i wyjaśni dlaczego niezgodność ta wystąpiła wygrywa...dwie butelki pysznego wina![]()
znanego bywalcom DT Smarti
![]()
Marzenia 11 niestety nie może wziąć udziału w konkursie dlatego jako nagrodę pocieszenia wygrywa....dwie butelki pysznego wina znanego bywalcom DT Smarti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jamkasica pisze:Promyś został rezydentem?
Szalony Kot pisze:Pragnę powiedzieć, że ja stawiałam na dokocenie Promysiem już kilka stron temu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 1571 gości