Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 26, 2011 18:41 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

Oj no to super!!! :D Bardzo się cieszę. :D Cały? nic się nie uszkodziło? Kurde ale oni na tej poczcie kasują. :| Normalnie powariowali z tymi cenami. :| No nic. To teraz następnym razem musisz już coś dla Siebie kupić. :oops: :D Jak raz już kupisz, to się wciągniesz. :D :lol: Jak Dziewczyny. :lol:

W nocy zaczęłam malować na kolejny Bazarek. :oops:

Muszę lecieć. Pa Dziewczyny. :wink:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw maja 26, 2011 18:48 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

Kochani zapraszam na bazarek bo kaski ciągle malutko :oops:
a koteńki czekają :catmilk: :catmilk: :catmilk:

:arrow: viewtopic.php?f=20&t=128211
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Czw maja 26, 2011 19:24 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

Mnie ze zdjęć weliny najbardziej chyba podoba się pierwsze, podwójne, taki negatyw/pozytyw :D To z pilotem też extra!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw maja 26, 2011 19:56 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

taizu pisze:Mnie ze zdjęć weliny najbardziej chyba podoba się pierwsze, podwójne, taki negatyw/pozytyw :D To z pilotem też extra!

To są siostrzyczki.Nie widać tego na zdjęciu,ale czarna jest puszysta ,a biała filigranowa.

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw maja 26, 2011 20:10 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

welina pisze:
iza71koty pisze:Kochani a co tak mało ostatnio zaglądacie do nas? martwię się...

Obrazek ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

Zaglądam i witam wszystkich ze zwierzyńcem :1luvu: Wszystkie wykastrowane.W domu i na olbrzymim balkonie żyjące :mrgreen:

Welino chyba mam w domu krewniaka Pana z trzciej fotki :1luvu:
bo coś podobny wzorek na czole posiadają :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Czw maja 26, 2011 20:43 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

Aniu piękny.Rzeczywiście z jednej rodziny.Tylko kolor oczu inny.Czy Twój też gaduła :? Bo swojego czasami mam dosyć :mrgreen: :Mój ma długie grube łapska ,mały łepek i garbaty nos. :ryk:

welina

Post » Czw maja 26, 2011 21:58 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

Welina - koty śliczne ale psa masz boskiego!!!! Chętnie bym Ci go podwędziła :wink:
Obrazek

-=sara=-

Od: Śro kwi 09, 2008 10:45

Post » Czw maja 26, 2011 22:12 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

welina pisze:Aniu piękny.Rzeczywiście z jednej rodziny.Tylko kolor oczu inny.Czy Twój też gaduła :? Bo swojego czasami mam dosyć :mrgreen: :Mój ma długie grube łapska ,mały łepek i garbaty nos. :ryk:

Mój Rudolfik jest tak nieproporcjonalny, że szok normalnie :ryk: długie łapy, mała głowa, duży wiszący wór na brzuchu :lol: i też ma garbaty nosek. No i śliczne jasno zielone oczęta :1luvu: Co do śpiewania to jak zacznie to uszy zatkać trzeba, a głosik jak Farinelli :mrgreen:

Twoje stadko liczne i piękne :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Czw maja 26, 2011 22:23 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

skarbonka pisze:
welina pisze:Aniu piękny.Rzeczywiście z jednej rodziny.Tylko kolor oczu inny.Czy Twój też gaduła :? Bo swojego czasami mam dosyć :mrgreen: :Mój ma długie grube łapska ,mały łepek i garbaty nos. :ryk:

Mój Rudolfik jest tak nieproporcjonalny, że szok normalnie :ryk: długie łapy, mała głowa, duży wiszący wór na brzuchu :lol: i też ma garbaty nosek. No i śliczne jasno zielone oczęta :1luvu: Co do śpiewania to jak zacznie to uszy zatkać trzeba, a głosik jak Farinelli :mrgreen:

Aniu mój też ma wiszący wór :ryk: ,długi korpus i do tego chodzi koślawo jak modelka na wybiegu.Poza tym pogryzł mi wszystkie prześcieradła.Łapie zębami i szarpie jak zdobycz.Czasami zastanawiam się czy to w ogóle kot. :mrgreen: Ubarwienie i oczy ma takie jak lwy.Nie jest rudy,a karmelowy.

welina

Post » Czw maja 26, 2011 22:26 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

-=sara=- pisze:Welina - koty śliczne ale psa masz boskiego!!!! Chętnie bym Ci go podwędziła :wink:

Sara Dla Ciebie specjalna odsłona letnia.Czyli dwa psy w jednym :mrgreen: :ryk:

Obrazek

welina

Post » Czw maja 26, 2011 22:36 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

welina pisze:
skarbonka pisze:

Aniu mój też ma wiszący wór :ryk: ,długi korpus i do tego chodzi koślawo jak modelka na wybiegu.Poza tym pogryzł mi wszystkie prześcieradła.Łapie zębami i szarpie jak zdobycz.Czasami zastanawiam się czy to w ogóle kot. :mrgreen: Ubarwienie i oczy ma takie jak lwy.Nie jest rudy,a karmelowy.

toż to rodzina jak nic :1luvu: mój ma kolor karmelowo-biszkoptowo-biały i z profilu też lwa przypomina :ryk:
chodzi tak koślawo jakby iksy miał i do tego te tylne nogi taaakie długie :mrgreen:
zapomniałam dodać niszczyciel z niego wszystko co plastikowe pogryzie no i oczywiście kable :roll:
Ostatnio edytowano Czw maja 26, 2011 22:43 przez skarbonka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Czw maja 26, 2011 22:39 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

Matko jedyna. Dopiero weszłam i dopiero obejrzałam zdjęcia.

Ewuś piękne masz te kociaki. :1luvu: :D Ten bialutki ma uroczą tą czarną plamkę. Prawie w kształcie serduszka. :lol:

iza71koty

Post » Czw maja 26, 2011 22:46 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

skarbonka pisze:Kochani zapraszam na bazarek bo kaski ciągle malutko :oops:

Aniu Kochana :1luvu: Dziękujemy Ci z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nie wiem czy powinnaś oddawać takie książki. :roll: :oops: To wyjątkowe pozycje.

iza71koty

Post » Czw maja 26, 2011 22:48 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

iza71koty pisze:Matko jedyna. Dopiero weszłam i dopiero obejrzałam zdjęcia.

Ewuś piękne masz te kociaki. :1luvu: :D Ten bialutki ma uroczą tą czarną plamkę. Prawie w kształcie serduszka. :lol:
Ostatnio edytowano Czw maja 26, 2011 22:51 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

Post » Czw maja 26, 2011 22:48 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Jest nas wiele. Szczecin.

iza71koty pisze:
skarbonka pisze:Kochani zapraszam na bazarek bo kaski ciągle malutko :oops:

Aniu Kochana :1luvu: Dziękujemy Ci z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nie wiem czy powinnaś oddawać takie książki. :roll: :oops: To wyjątkowe pozycje.

teraz Kociaki będą miały z nich pożytek :catmilk:
oby tylko się sprzedały :kotek: :ok: :kotek:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

[poprzednia][następna]