DT Smarti4 - koci Alcatraz na ukończeniu !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 14, 2011 21:29 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

dziś był bardzo pracowity dzień w DT Smarti :D

wielkie sprzątanie i przygotowywanie mieszkania prawie zakończyło się sukcesem-prawie, bo woda jest tylko w jednym kranie :mrgreen:
-reszta kranów cieknie,nie trzyma,robi powódż itp ( 3 lata nieuzywania)

na szczęście p.dr. ma prysznic w gabinecie-rzut beretem, a więc nie ma tragedii-w tygodniu odwiedzi nas hydraulik i za "drobną oplatą" :strach: będzie ok...

p.dr.pgólnie zachwycony mieszkaniem,bardzo przejęty opieką nad moimi kotami-wszyscy potrzebujący dziś dostali zastrzyki a jutro dokładniejszy przegląd bo dziś już było ciemno jak zjechaliśmy,a światło u kiciów do karmienia wystarczające ale do badań zbyt nastrojowe..

p.dr.jest też zachwycony pokojem z biurkiem komputerowym,takim specjalnie przystosowanym-bardzo dużo pracuje przy kompie bo się dokształca :pisanie:

my musimy tu u nas zrobić jakieś stoliki do badań dla kiciów żeby było wygodniej i lepsze światło :D

fajny dzień tylko strasznie męczący-w dodatku pogryzły mnie szczytnieńskie pchły ale Marzenia i Meksykanka też pogryzione więc przynajmniej nie cierpie w samotności :mrgreen: --czy ktoś zna cos likwidującego swędzenie lepiej niż fenistil? :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob maja 14, 2011 22:00 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

Mnie dwa dni temu pozarly zywcem meszki, pierwszy raz w zyciu. Dzisiaj gdzies przeczytalam, zeby zrobic oklady z roztworu sody oczyszczonej. Odpukac, pomoglo
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob maja 14, 2011 22:27 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

Gibutkowa pisze:Laaaaskiiiii.... potrzebny ktoś z Warszawy na wizytę PA, dla kociaka viewtopic.php?f=13&t=119605&p=7472309#p7472309 Plizzzz :kotek:

Napisałam pw w tej sprawie :ok: Gibutku - nie lubię Cię za to podrzucanie linków :evil: :evil: :evil: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob maja 14, 2011 23:17 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

Dopiero teraz dotarłam do nowego wątku, a tu tyle zmian. Trudno sie połapać ile nowych kićków jest u Smarti. A wszystkie takie śliczne. Co to za ostatni duzy transport kociastych dotarł? Wszystkim zycze duzo zdrówka i nowych kochających domków.
Jest gdzieś może jakieś zdjęcie Fionki? Ja jakoś nie natrafiłam.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Nie maja 15, 2011 0:05 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

Marzenia11 pisze:
Gibutkowa pisze:Laaaaskiiiii.... potrzebny ktoś z Warszawy na wizytę PA, dla kociaka viewtopic.php?f=13&t=119605&p=7472309#p7472309 Plizzzz :kotek:

Napisałam pw w tej sprawie :ok: Gibutku - nie lubię Cię za to podrzucanie linków :evil: :evil: :evil: :ryk: :ryk: :ryk:

Koooochasz mnie
Obrazek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie maja 15, 2011 9:11 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

wpadam z kawką przerywaną sprzątaniem kuwet.. :D :?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie maja 15, 2011 12:06 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

Iburg pisze:Dopiero teraz dotarłam do nowego wątku, a tu tyle zmian. Trudno sie połapać ile nowych kićków jest u Smarti. A wszystkie takie śliczne. Co to za ostatni duzy transport kociastych dotarł? Wszystkim zycze duzo zdrówka i nowych kochających domków.
Jest gdzieś może jakieś zdjęcie Fionki? Ja jakoś nie natrafiłam.

Byłoby łatwiej się połapać, jakby Smarti skorzystała z mojej ciężkiej pracy i wkleiła ją na pierwszą stronę :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie maja 15, 2011 12:08 Re: DT Smarti 4 ...wielkie sprzątanie przed zamieszkaniem weta..

smarti pisze:fajny dzień tylko strasznie męczący-w dodatku pogryzły mnie szczytnieńskie pchły ale Marzenia i Meksykanka też pogryzione więc przynajmniej nie cierpie w samotności :mrgreen: --czy ktoś zna cos likwidującego swędzenie lepiej niż fenistil? :D

Smartuś - dwie metody mojej babci - okłady z octu w stosunku 1:1 (1 część octu jedna wody) albo okłady z babki lancetowatej (liści) rozbitych tak, żeby puścily sok. Ale tylko z ekologicznej uprawy babka musi być. :mrgreen: Natoamist myslę, że sam ocet wystarczy.
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Nie maja 15, 2011 15:45 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']..

.........Pusia,Punia Pustaczek,Pustunia... zginęła na miejscu,14-go maja 2011,wieczorem,potrącona przez samochód,wiem na pewno że nienawidziła naszego DT ,przedwczoraj podglądała jak bawiliśmy się z kociakami-od tego dnia znowu zaczęła oddalać się od domu..nie chciała przychodzić na wołanie jak dawniej....gdybym to przewidziała...powinnam była to przwidzieć !!!

Obrazek Obrazek

Przepraszam Cię,Kochanie..

Wybacz Słoneczko-nie wiem jak dalej żyć..co dalej robić..

Przepraszam, nie mam już siły,musimy to wszystko przemyśleć,coś w naszym życiu robimy nie tak skoro takie straszne rzeczy wciąż się nam dzieją..
Moi rezydenci nie mają od dziś wyjścia z domu-choć pewnie teraz ich tym unieszczęśliwimy..

Znikam aż się pozbieram..mogę nie odbierać telefonu za co przepraszam-na prawdę muszę to jakoś zrozumieć...czy to co się dziej ma jakiś ukryty sens..czy to jakiś znak,że wszystko robimy nie tak?
Ostatnio edytowano Nie maja 15, 2011 15:52 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie maja 15, 2011 15:50 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']..

Pusiu [*] biegaj szczęśliwie za TM, na pewno zaopiekują się Tobą Czarna, Trisia, Shrekuś, Likierek...
Smartuniu, trzymaj się.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie maja 15, 2011 15:52 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']..

Smarti współczuje bardzo :(
To niesprawiedliwe :cry:
Trzymaj się
Pusiu [*]
pwpw

Post » Nie maja 15, 2011 16:05 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']..

Smarti, przytulam :(
Pusiuniu, śpij spokojnie [*]

Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie maja 15, 2011 16:11 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']..

Bardzo mi przykro, Smarti :(
Złe rzeczy spotykają także dobrych i dobrze postępujących ludzi.... :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie maja 15, 2011 20:24 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']..

przykro mi :(
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Nie maja 15, 2011 20:26 Re: DT Smarti 4 ...Pusiunia [']..

:cry:
wszystko co robisz jest dobre
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

[poprzednia][następna]