Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KotkaWodna pisze:wiesz, należałoby jeszcze odróżnić działalność wolontariuszy z powołania od starszej pani z parciem na szkło i poklask...
jak patrzę na jej działania, to mi się przypomina stara historia, jaką kiedyś opowiedział mój wujek:
otóż wędrował przez miasto i napotkał bezdomnego, który poprosił go o "grosik na jedzenie". Wujek dał mu 10 zł i poszedł dalej, myśląc "ależ jestem fajny - większość ludzi dałaby 1 zł, może 2, a ja dałem CAŁĄ dychę.." Po czym potknął się na krawężniku, niemal przewrócił, a wstając z kolan... znalazł koło siebie na chodniku 10 zł ;> - zupełnie tak, jakby Los powiedział mu "spadaj z taką dobroczynnością, chwalipięto..."
ewan pisze:PcimOlki to http://kocia-mama.pl/ jest cuuuudne. Jesteś WIELKI CHŁOPAKU
ewan pisze:Więc dla KOGOŚ też peanyJa na dzień dzisiejszy nie wiem czy dałabym radę, skupię się na czytaniu i w późniejszym czasie na rozpowszechnianiu resztę zostawiam fachowcom
Magija pisze:ten kotek z logo nie jest zaprojektowany dla Fundacji - pochodzi ze zbioru darmowych clipartów, nie trzeba więc pytać nikogo o zdanie i można go używać do woli:)
Mary_Poole pisze:Czcionka troche nieczytelna. (w znaczeniu, ze ten gotyk)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, LimLim, sherab i 187 gości