Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar9 pisze:Misio znowu ma kryzysowe chwile i chowa się. Będę musiała jednak kupić ten wkład do feliwaya, dla niego, Sary i Gucia.
Sara już je, chrupki mniej ale mokre w saszetkach jej smakuje, gourmeciki też.
Sabinka też lubi saszetki i gourmeciki no i ma swoje chrupki.
Jej chrupki zresztą wszystkim smakują. Kończą się, trzeba będzie kupić nowe u weta. Zrobię to przy okazji następnej wizyty.
mar9 pisze:agakow82 pisze:ogłoszenie Majeczki na gumtree jest swietne.
![]()
![]()
![]()
aby zadzwonił ten jedyny wymarzony domek
nie czytałam, masz link?
agakow82 pisze:mar9 pisze:agakow82 pisze:ogłoszenie Majeczki na gumtree jest swietne.
![]()
![]()
![]()
aby zadzwonił ten jedyny wymarzony domek
nie czytałam, masz link?
prosze:)
http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z272032727
alata pisze:mar9 pisze:Misio znowu ma kryzysowe chwile i chowa się. Będę musiała jednak kupić ten wkład do feliwaya, dla niego, Sary i Gucia.
Sara już je, chrupki mniej ale mokre w saszetkach jej smakuje, gourmeciki też.
Sabinka też lubi saszetki i gourmeciki no i ma swoje chrupki.
Jej chrupki zresztą wszystkim smakują. Kończą się, trzeba będzie kupić nowe u weta. Zrobię to przy okazji następnej wizyty.
Co je Sabinka? Będę teraz zamawiać jedzenie w zooplusie, mogę od razu kupić i dla niej![]()
To, że jedzonko dla maluchów i karmiących kotek smakuje wszystkim, nie jest zaskakujące. W końcu ma więcej białka i tłuszczu niż to dla dorosłych.
alata pisze:Niestety, nie znalazłam RC Weaning Kitten w ofercie zooplusa. Jest tylko RC Kitten 36 i Babycat 34.
Za to w zooplusie jest FeliwayDzisiaj składam zamówienie; jeśli paczka przyjdzie bez problemu, mogłabym go podrzucić w przyszłym tygodniu.
Jakie mokre je Sabinka? I co jedzą pozostałe koty? Może przynajmniej to uda mi się zamówić...
alata pisze:Marysiu, na początku następnego tygodnia powinna przyjść do Ciebie przesyłka z feliwayemKupiłam w końcu na allegro; mam nadzieję, że czas oczekiwania będzie krótszy niż w zooplusie.
Jak samopoczucie Twoje i koteczków?
halbina pisze:Współodczuwam...
A sezon kociakowy ruszył, niestety...
Informacja do wiadomości odwiedzających wątek, absolutnie nie dla Mar9, Marysia ma już się czym zajmować:
Pilnie szukamy domu tymczasowego dla kotki z trzytygodniowymi kociętami. Kotka jest oswojona, towarzyska i dobrze wychowana. W miejscu w którym się teraz znajduje grozi niebezpieczeństwo i jej i maluchom ze strony ludzi. Fundacja pokryje koszty utrzymania i opieki nad kocią rodziną o ile ktoś zdecydowałby się ją przetrzymać do czasu znalezienia im domków. Dysponujemy także klatką do wypożyczenia i ewentualnym transportem do DT.
Fundacja "Szara Przystań" w Zabrzu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 167 gości