[']MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 07, 2011 16:01 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Oh nie, nie samego! Jestem odpowiedzialną matką! Kiedy mamusia pracuje, do Maniusia lata tatuś (czyli mój TŻ, który, nawiasem mówiąc, też ma słabość do tego bachora-szantażysty :mrgreen: )
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pon lut 07, 2011 16:44 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Ciężko nie dać się zmanipulować kiedy usiądzie ci taka bida spojrzy głęboko w oczy spojrzeniem typu " weź na rączki ( kolana, do łóżka ) swoje biedne maleństwo" a nie daj Boże zrobi miau albo mrrrrr.... człowiek jest spacyfikowany i pokazuje brzuszek :D a potem to już słodko przerąbane się ma, ty jesteś jego a nie on twój :D
Obrazek Obrazek

bubula

Od: Nie sty 02, 2011 21:25

Post » Wto lut 08, 2011 11:52 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Czy wet powiedział, kiedy można Maniusia odjajczyć? Jak z formą ogólna u kotka? Może już by można mu "uciachać" to i owo. A Wy mielibyście troszku mnie zapaszku kociego 8) ?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto lut 08, 2011 18:58 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Dzisiaj albo w sobotę będziemy z Maniusiem u veta, to spytam, kiedy ten WSPANIAŁY DZIEŃ ( :twisted: ) ma nadejść... Kocio już wydaje się zdrowszy i silniejszy, trochę tłuszczyku pojawiło się tu i ówdzie. Też bym chciała już być PO, wtedy wchodziłyby w grę spacery po kuchni :wink: Mam tylko podejrzenie, że Maniuś ma po lewej stronie przepuklinkę :cry: Jak nie jadł i jelita były puste, to nic nie było widać, ale teraz ewidentnie pod palcami czuć taki mięciutki woreczek w tylnej części kota. Więc pewnie przy okazji kastracji trzeba by było i to naprawić, ale to jeszcze potwierdzimy na wizycie.
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Wto lut 08, 2011 19:01 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Moha to za Maniusia :ok: :ok: :ok: :ok:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: dobrze,że trafił do Ciebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw lut 10, 2011 22:15 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Zaznaczam sobie :)
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw lut 10, 2011 22:27 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Witaj Vega29 :P Maniuś macha do Ciebie ogonkiem :kotek:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Czw lut 10, 2011 23:02 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Miło mi. Tupuś i Misia pozdrawiają Maniusia :)
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw lut 10, 2011 23:23 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Maniuś był dzisiaj na oględzinach, nasza pani vetka dokonała cotygodniowego przeglądu kota i była ZADOWOLONA! Maniuś z natury przypomina, zdaje się, Srebrny Glob: najpierw znikał a teraz przybywa! Jeszcze trochę i będzie przypominał ni mniej ni więcej tylko... księżyc w pełni! Flegamina odstawiona( :P ), zostaje betaglukan, pełna micha i dużo głasków. Jajec będziemy się pozbywać prawdopodobnie w przyszłym tygodniu, ale cichosza bo jak Maniuś usłyszy to jeszcze z domu nawieje :wink:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pt lut 11, 2011 9:44 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

No a jakże! Miska na zawołanie, czułości na zawołanie... 8)
:ok:

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Pt lut 11, 2011 10:05 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Moha pisze:Maniuś był dzisiaj na oględzinach, nasza pani vetka dokonała cotygodniowego przeglądu kota i była ZADOWOLONA! Maniuś z natury przypomina, zdaje się, Srebrny Glob: najpierw znikał a teraz przybywa! Jeszcze trochę i będzie przypominał ni mniej ni więcej tylko... księżyc w pełni! Flegamina odstawiona( :P ), zostaje betaglukan, pełna micha i dużo głasków. Jajec będziemy się pozbywać prawdopodobnie w przyszłym tygodniu, ale cichosza bo jak Maniuś usłyszy to jeszcze z domu nawieje :wink:

No to już blisko... coraz bliżej.... :P
I potem szukamy domku :ok: ! Ściskam Was mocno!
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob lut 12, 2011 9:04 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Powodzenia Maniek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

nemeless

Od: Pt sty 14, 2011 13:22

Post » Sob lut 12, 2011 19:43 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Maniuś chyba uwierzył, bo zaczął grymasić przy jedzeniu... I nie mam tu na myśli diety 0 kalorii, o nie! Kolega Maniek gromkim głosem domaga się lepszej michy!!! Na początku wcinał pasztety Rossmann a teraz domaga się wołowinki na tatara! Prawdziwie królewskie podniebienie...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Sob lut 12, 2011 19:54 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Starszy facet to i gusta ma wyrafinowane; byle czym się nie zadowoli, szoruj po ligawę!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob lut 12, 2011 19:56 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior, znika.. DT u Mohy :)

Moha pisze:Maniuś chyba uwierzył, bo zaczął grymasić przy jedzeniu... I nie mam tu na myśli diety 0 kalorii, o nie! Kolega Maniek gromkim głosem domaga się lepszej michy!!! Na początku wcinał pasztety Rossmann a teraz domaga się wołowinki na tatara! Prawdziwie królewskie podniebienie...

:ryk: Tylko nie rozpuść mi za bardzo kota, bo jak ja takiemu królewiczowi potem odpowiednio zacny dwór znajdę :ryk: :lol:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

[poprzednia][następna]