Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lidka pisze:Masz dla nich dom?
Bo jeśli nie masz to szkoda wywijać szabelką.
CoToMa pisze:Zofia, przeczytałam ten wykasowany post.
Skoro trzeba siedzieć cicho, to w ogóle po co ten wątek?
Zofia&Sasza pisze:CoToMa pisze:Zofia, przeczytałam ten wykasowany post.
Kochana, post był o robieniu awantur, a nie o siedzeniu cichoJak się tu wszyscy pokłócą, to na pewno nic z tego nie wyjdzie... Magaaaa, nie idź siedzieć cicho, zostań, jeszcze będzie głośno...
CoToMa pisze:Zofia&Sasza pisze:CoToMa pisze:Zofia, przeczytałam ten wykasowany post.
Kochana, post był o robieniu awantur, a nie o siedzeniu cichoJak się tu wszyscy pokłócą, to na pewno nic z tego nie wyjdzie... Magaaaa, nie idź siedzieć cicho, zostań, jeszcze będzie głośno...
Pisałaś, żeby dymu nie robić...
Czy ktos się tutaj kłóci?
MalgWroclaw pisze:Lepiej nie piszcie na otwartym forum, gdzie to jest. Jak ktoś chce wiedzieć, wyślijcie na pw.
PcimOlki pisze:MalgWroclaw pisze:Lepiej nie piszcie na otwartym forum, gdzie to jest. Jak ktoś chce wiedzieć, wyślijcie na pw.
Już dawno w wątku, w którym spotykają się panny na małe c z tymi na duże C, jawnie padło określenie miejscowości i nazwiska. Możesz wytłumaczyć w jaki sposób ukrywanie tej informacji może się przyczynić do poprawy losu tych zwierzaków? Bo jeśli tylko trzęsiecie się o własne tyłki, to sam napiszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 92 gości