cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 26, 2010 21:25 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Kana pisze:Ja moje Dziewczynki już zmykam bo jeszcze muszę Marleya wymęczyć co by jemu i mnie się dobrze spało ;p

Rano muszę do pracy na 7:30 bleee
Ale ! Zawsze uuuuwielbiam wracać bo wiem, że w domku czekam na mnie mój Skarbek :)

Buziakuję Wszystkim i życzę spokojnej nocy :)!!

Do następnego posta w takim razie :wink:

Miłej nocki :mrgreen:

I wygłaskaj za mnie Marleya :spin2:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Nie gru 26, 2010 21:26 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Kana pisze:hehe bo mój Marley inaczej nie umie :P

Jak narobić rabanu to tylko z gracją i polotem ;p a tego drugiego to chyba ma czasami za dużo ! tak się u mnie rozbrykał, że przy zabawach mnie się w głowie zakręci a on jeszcze może hihi ;p

Się dobraliście :ryk: Tak to już JEST Z MALUSZKAMI :lol: One dużżżOOOOO....... mogą

A apropo adopcji to może zaczekamy na Tizerka. On taki niegrzeczniuszek fajny jest. :ok:
MIKUŚ

Post » Nie gru 26, 2010 21:27 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Kana pisze:Ja moje Dziewczynki już zmykam bo jeszcze muszę Marleya wymęczyć co by jemu i mnie się dobrze spało ;p

Rano muszę do pracy na 7:30 bleee
Ale ! Zawsze uuuuwielbiam wracać bo wiem, że w domku czekam na mnie mój Skarbek :)

Buziakuję Wszystkim i życzę spokojnej nocy :)!!

Wytarmoś młodego od Naszego Gangu :kotek:
MIKUŚ

Post » Nie gru 26, 2010 21:30 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Mikuś na bazarku ostra licytacja :mrgreen:

Cookie1706

Post » Nie gru 26, 2010 22:07 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

viewtopic.php?f=20&t=121889

Zapraszam również na bazarek Justyny :mrgreen:

Pieniądze z zakupu kalendarzy zostaną przeznaczone na ciachu kotów i psów ze schroniska w Rudzie Śląskiej :ok:

To właśnie stamtąd pochodzi mój maleńki kocurek Tizer :kotek:

Cookie1706

Post » Nie gru 26, 2010 22:16 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

I co lepsze to moje maleństwo jest na wrześniowej stronie w tymże kalendarzu :ryk:

Taka gwiazda z tego mojego Tizerka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:cat3:

Cookie1706

Post » Nie gru 26, 2010 22:31 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Żegnam się moi Drodzy :pisanie:

Do następnego posta :piwa:

Cookie1706

Post » Nie gru 26, 2010 23:09 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Do następnego :piwa:
MIKUŚ

Post » Pon gru 27, 2010 8:24 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

No i po Świętach. Czas do pracy :wink:

Miłego dnia wszystkim życzą Sofiś i Baśka.
MIKUŚ

Post » Pon gru 27, 2010 11:46 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

MIKUŚ pisze:No i po Świętach. Czas do pracy :wink:

Miłego dnia wszystkim życzą Sofiś i Baśka.

Pierwszy dzień po dłuższym niż zazwyczaj wolnym nigdy nie jest miły :?
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pon gru 27, 2010 18:55 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Miałaś rację Beasia - średnio miły był, ale ale ku mojemu zdziwieniu odwiedziły mnie dziś w pracy Karolina i Gosia O. /na którą liczymy że wkrótce zawita na forum / :wink:

Dziewczyny przytaszczyły do mnie 90 kg kleju :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Super...........jesteście wielkie :ok:
MIKUŚ

Post » Pon gru 27, 2010 19:13 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Cookie1706 pisze:I co lepsze to moje maleństwo jest na wrześniowej stronie w tymże kalendarzu :ryk:

Taka gwiazda z tego mojego Tizerka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Chwal się więcej a mnie za chwilę krew zaleje z zazdrości :evil: :wink:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pon gru 27, 2010 19:42 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Muszę się przyznać,że sponsorem 1 worka jest koleżanka moja z pracy Daria. Za to że mi nikt nie pozwolił się dołożyć oddalam Basi 10 zł przeznaczone na klej :mrgreen:
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Pon gru 27, 2010 20:53 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Kicia_Kluska pisze:Muszę się przyznać,że sponsorem 1 worka jest koleżanka moja z pracy Daria. Za to że mi nikt nie pozwolił się dołożyć oddalam Basi 10 zł przeznaczone na klej :mrgreen:

+10 z bazarku
razem 20 zlł

A I Cleo dziś się rozliczyła z kasy, za to Ja nie z fantów :oops: Ale wszystko do nadrobienia :ok:
MIKUŚ

Post » Pon gru 27, 2010 23:21 Re: --->KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC<--- zbieramy kafelki :) POMOCY

Dziewczyny BARDZO dziękujemy za klej :1luvu:

Jesteście wieeeelkie :piwa:

Cookie1706

[poprzednia][następna]