Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 15, 2010 20:59 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Ten nowy chyba jest już stareńki - do weta wybieram sie w piątek. Całe dnie leży, praktycznie go nie widać - jedynie do miski jest pierwszy :ryk: Trochę z zachowania kojarzy mi sie z Saszą. Ale jest waleczny gdy trzeba - dziś przylał mojemu Szeryfowi ( szeryf usiłował rozładować na nim swoje humorki, srodze się naciął :) )

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Śro gru 15, 2010 21:22 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Jeszcze raz obejrzałam zdjęcia nowej -małej, ona jest śliczna :1luvu: Jak się zachowuje w stosunku do reszty bandy?

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Śro gru 15, 2010 21:51 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Ona sie w ogóle nie zachowuje.W mieszkaniu z którego ja zabrałam,musiałam ją zza segmentu wyciągać.Dla tego u siebie od razu zrobilismy fotki.
Teraz wiem tylko ze jest w mieszkaniu i tyle.Nie jest agresywna,ale przerażona.Nie zna mieszkania/domów.
Legnica

Post » Śro gru 15, 2010 22:53 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Historia rzeczywiście smutna i podobnych niestety jest wiele :(

Legnica pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wiesiu ona jest piękna :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Myślę że z 3-4 miechy może mieć :roll:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro gru 15, 2010 22:58 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

No,piękna,jej mama rodzi tylko piękne kocięta.
Na strychu albo w piwnicy :?
Legnica

Post » Śro gru 15, 2010 23:03 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Legnica pisze:No,piękna,jej mama rodzi tylko piękne kocięta.
Na strychu albo w piwnicy :?

Wiem Wiesiu i to jest właśnie takie smutne :( Zawsze szły jak świeże bułeczki :twisted:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw gru 16, 2010 7:17 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Już jestem na nogach.Asmi spakowany,czekamy na Weihawej.
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 7:51 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Trzymam kciuki :ok: ... spokojnej podróży Asmi :!:
A w jakim nastroju dzisiaj kotek?

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw gru 16, 2010 8:11 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Ach, bo Asmi dzisaj jedzie. to wielkie :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw gru 16, 2010 8:16 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Tak,to już dzisiaj.
Willow_ Asmi jest dziś tradycyjnie beztroski.
Nowa kocinka nadal nie widzialna.Carmen coraz bardziej obrażona.Forestowe oczka zrobiły się jakieś mniejsze,a Artuś daje się głaskać.Poza tym,oprócz Asmiego,prawdopodobnie dziś w nowym domku zamieszka prosiaczkowa młodzież.
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 8:19 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

To oczywiście za młodzież też trzymam kciuki :ok:
Futrzaki dostały DS w prezencie świątecznym :D

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw gru 16, 2010 9:09 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Nie było mnie tylko dwa dni a tu tyyyle nowości.
Jak wrócę z pracy to zrobię fotki swoim futrzakom i jutro wieczorem się pochwalę :D
Jakoś do tej pory nie przyszło mi do głowy coby im sesję fotograficzna zrobić.
A dostep do neta mam na razie tylko w pracy więc fotki jutro będą.
Nowa kicia śliczna jest :s1:

elli3

Od: Sob lis 27, 2010 23:27

Post » Czw gru 16, 2010 9:41 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Będę czekać na fotki 8)

Dopiero teraz zaczynam się denerwować i poważnie martwić wyjazdem Asmiego.
Wiem ze Paluszek zadba o kociaka odpowiedni,ale zima,śnieg,nowe towarzystwo.Tyle się będzie działo,a on taki ufny/naiwny.
Oby dzięki tym cechom charakteru,nie odczuł zbytnio tak radykalnej zmiany.
Ehhh...no nie lubię takich momentów,choć Nowy Dobry i do tego forumowy Dom to marzenie.

Paluszek wstawisz czasem fotkę?bo ja już zaczynam za nim tęsknić :oops:
Ostatnio edytowano Czw gru 16, 2010 9:54 przez Legnica, łącznie edytowano 1 raz
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 9:54 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

A nowa kicia nie może odpocząć pod szafką zlewozmywaka.Nie daje jej spokoju ten drapak(a raczej jego resztki)stojący obok szafki.
Ta półka,ten sznurek zwisający bez najmniejszego choćby drgnienia,jeszcze do tego wszystkiego taki rozcapirzony na końcu.Nie ma kicia u mnie spokoju,no nie ma,musi się tym wszystkim sama zająć:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Czw gru 16, 2010 9:57 Re: Legnica-bidy czekają w kolejce,potrzebujemy pomocy...

Kotom spodobało się nowe legowisko.Nakryłam klatkę Carmen kocem,chyba trafiłam w gust piecuchów:

Obrazek
Obrazek
Legnica

[poprzednia][następna]