Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:genowefa pisze:Gdyby ktoś chciał ode mnie kota i napisał coś takiego jak czia, to musiałby się przygotować na serię naprawdę trudnych pytań.
Dawaj tę listę.Zestawię sobie z moją - czasem dobrze jest podpytać innych, jak testują swoich potencjalnych adopcyjnych. Ja to czasami potrzebuję instrukcji 'obsługi chętnych', bo potrafią być sprytni.
genowefa pisze:Agn pisze:genowefa pisze:Gdyby ktoś chciał ode mnie kota i napisał coś takiego jak czia, to musiałby się przygotować na serię naprawdę trudnych pytań.
Dawaj tę listę.Zestawię sobie z moją - czasem dobrze jest podpytać innych, jak testują swoich potencjalnych adopcyjnych. Ja to czasami potrzebuję instrukcji `obsługi chętnych`, bo potrafią być sprytni.
Tak są sprytni jak cholera. Poszukaj sobie na forum, ten temat był wałkowany nie raz. Jesteś dobra w korzystaniu w wyszukiwarki, więc dasz sobie radę
Agn pisze:genowefa pisze:Agn pisze:Dawaj tę listę.Zestawię sobie z moją - czasem dobrze jest podpytać innych, jak testują swoich potencjalnych adopcyjnych. Ja to czasami potrzebuję instrukcji 'obsługi chętnych', bo potrafią być sprytni.
Tak są sprytni jak cholera. Poszukaj sobie na forum, ten temat był wałkowany nie raz. Jesteś dobra w korzystaniu w wyszukiwarki, więc dasz sobie radę
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, puszatek i 63 gości