Czy Bolek przekonał się do swojego domku? str.26. Nowości :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 23, 2010 20:34 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Bolusiu i jego towarzyszu niedoli - wracajcie do zdrowia, a potem do pełnych miłości domków stałych z zauroczonym Waszą obecnością człowiekiem! :1luvu: :kotek:

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

Post » Wto lis 23, 2010 22:03 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Bolusiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Współtowarzyszu Bolusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto lis 23, 2010 22:27 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Mam ważne pytanie: kto jest opiekunem Bolka i kto podejmuje decyzje w jego sprawie?
Jestem za usypianiem ślepych miotów i sterylkami aborcyjnymi.

janna019

Od: Pt lip 17, 2009 17:05

Post » Wto lis 23, 2010 22:31 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

janna019 pisze:Mam ważne pytanie: kto jest opiekunem Bolka i kto podejmuje decyzje w jego sprawie?

Marta i Justyna.

Na koniec dnia info: Bolek już chodzi, dopomina się o jedzenie. Oby było już dobrze.
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Wto lis 23, 2010 22:35 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Luspa pisze:Ok. godziny temu dostałam wiadomość od Marty, że Bolek jest już operowany. Kciuki, kciuki i jeszcze raz kciuki...

Oczywiście :ok: :ok: :ok:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Wto lis 23, 2010 22:42 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Luspa pisze:
janna019 pisze:Mam ważne pytanie: kto jest opiekunem Bolka i kto podejmuje decyzje w jego sprawie?

Marta i Justyna.

Na koniec dnia info: Bolek już chodzi, dopomina się o jedzenie. Oby było już dobrze.

Jeżeli masz to podeślij mi numer telefonu do nich.
Jestem za usypianiem ślepych miotów i sterylkami aborcyjnymi.

janna019

Od: Pt lip 17, 2009 17:05

Post » Wto lis 23, 2010 23:07 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Obrazek

Wczoraj też dołączył do niego kolega, który jest w stanie paskudnym i wymaga zabiegu a potem długiej dobrej opieki i prawdopodobnie karmienia sondą (też kot wolno żyjący). Będzie musiał zostać w lecznicy. Szykujcie bezpieczny dt dla Bolka bo robi się tam ciasno.
Obrazek[/quote]
Witam ten kotek jest z Bema , ma na imię Maciuś .Do lecznicy trafił dziś prawdopodobnie ma połamaną szczękę .
Koleżanka ,która sie nim opiekuje znalazła jego wczoraj póznym wieczorem mocno zakrwawionego .Jutro ma mieć operację .
Trzymajcie kciuki za Maciusia .... bo nie jest dobrze .
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Wto lis 23, 2010 23:22 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Maciusia
Anna Kubica

Post » Śro lis 24, 2010 0:29 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Za Maciusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

Post » Śro lis 24, 2010 3:33 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Za Maciusia :ok: :ok: :ok:

Na jakim ja osiedlu mieszkam? :roll:
Maciuś połamany, Promyś prawdopodobnie po trutce :twisted:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 24, 2010 5:25 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

wczoraj wieczorem dostałam telefon, że Boluś chyba będzie mieć DS, przekazała mi info pani Ola, znajoma opiekunek Bolka :dance: :dance:
kciuki za chłopaków, trzymajcie się :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Śro lis 24, 2010 9:01 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Kocia Lady pisze:wczoraj wieczorem dostałam telefon, że Boluś chyba będzie mieć DS, przekazała mi info pani Ola, znajoma opiekunek Bolka :dance: :dance:
kciuki za chłopaków, trzymajcie się :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

ksiezna_kluska

Od: Wto lut 03, 2009 17:04

Post » Śro lis 24, 2010 9:04 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Super wieści! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 24, 2010 9:22 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

DS dla Bolusia?? Aż mi łzy radości w oczach stanęły!!! Oby sie udało!!!

Kciuki za oba kocurki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro lis 24, 2010 9:30 Re: Bolek- DT po operacji potrzebny na już !!!!!!![Białystok]

Rozmawiałam z panią Olą dziewczyny jest nadzieja na kolejny happy and, Boluś ma zapewniony na 100% dom stały u bardzo fajnej pani, niech się chłopak kuruje i czeka go tak jak pisałam wcześniej, życie kanapowe... :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

[poprzednia][następna]