Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 17, 2010 18:39 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

A może faktycznie wątek transportowy założyć? Jak myślicie?
U mnie chyba przeziębienie wraca. Zjadłam obiad, ale coś nie teges się czuję.
Położę się i spróbuję coś wykombinować.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 17, 2010 18:52 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Próbowałam załatwić jakiś transport, ale narazie bez skutku.
Napiszę w wątku transportowym.

Edit: Smarti mnie ubiegła :ok:

Erin

Post » Śro lis 17, 2010 20:26 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Jak coś, to ja też wracam z Olsztyna. W sobotę pod wieczór. Np autobusem o 18.20 albo pociągiem o 17.35.
Ale rzeczywiście ten Olsztyn mało po drodze.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lis 17, 2010 20:30 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

No i co teraz? Iza napisalas do Arcana?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro lis 17, 2010 23:18 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Smarti no nie, Ty tutaj? I zabierasz kicia? :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: Byłam i słyszałam dzisiaj w schronie jak rozmawiasz z Ruru, wiedziałam, że jesteś wyjątkowa ale że aż tak?! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: SUPER! Jesteś wielka! A z powodu Erneścika to tak cholernie mi przykro :crying:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw lis 18, 2010 0:11 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

to byłyście razem :) :)

ja mam nadzieję że Erni do mnie przyjedzie lada dzien-nie biore innej opcji pod uwagę.
A Promyczek też w nieszcześciu a u mnie jeszcze trzy wolne miejsca dla doroslych zostały( z czego 1 rezerwacja Marzeni11 dla rudego,a co!! :piwa: :ryk: ),
to dla mnie ani maść ani rasa nie ma znaczenia-tylko ten który w potrzebie.
zresztą czarnuszki kocham nad życie też..teraz mam 4 :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lis 18, 2010 10:27 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Dzien dobry z ranka :-)

Zameldowal sie ktos z transportowego? Pewnie jeszcze nie. W nastepnym tygodniu poszukam kase na karme dla niego.

SecretFire

Post » Czw lis 18, 2010 10:35 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

smarti pisze:to byłyście razem :) :)

ja mam nadzieję że Erni do mnie przyjedzie lada dzien-nie biore innej opcji pod uwagę.
A Promyczek też w nieszcześciu a u mnie jeszcze trzy wolne miejsca dla doroslych zostały( z czego 1 rezerwacja Marzeni11 dla rudego,a co!! :piwa: :ryk: ),
to dla mnie ani maść ani rasa nie ma znaczenia-tylko ten który w potrzebie.
zresztą czarnuszki kocham nad życie też..teraz mam 4 :roll:

Też myślę, że Erneścik za chwilę będzie u Ciebie :1luvu:
Pewnie, że nic innego się nie liczy, ani kolor ani nic. Zresztą co tu dużo mówić - wszystkie koty są zjawiskowe :1luvu:
To ile masz stałych kociaków i ile tymczasików (sorry jeżeli gdzieś nie doczytałam 8) )
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Czw lis 18, 2010 10:46 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Ciemna masa ze mnie XD Bo tak sobie czytam ten wątek, pomyślałam tylko o tym, że ja ten Olsztyn, ale to daleko...
A ja mam kumpla, który na weekendy z Białego do Wawy na studia przyjeżdża.
Szybki telefon i oto szczegóły: O 20 jedzie pociągiem, będzie na 23. Kota weźmie z radością, ino trzeba mu podrzucić go na dworzec. I odebrać.

Fajnie? Fajnie. Uda się? Musi :D

EDIT: I jeszcze tak z rodzaju próśb nieśmiałych - kolega raczej dziany z domu nie jest, wiem, że najczęściej do Wawy to stopem jedzie, teraz dziki fart, że ciapągiem...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lis 18, 2010 10:52 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Szalony Kot pisze:Ciemna masa ze mnie XD Bo tak sobie czytam ten wątek, pomyślałam tylko o tym, że ja ten Olsztyn, ale to daleko...
A ja mam kumpla, który na weekendy z Białego do Wawy na studia przyjeżdża.
Szybki telefon i oto szczegóły: O 20 jedzie pociągiem, będzie na 23. Kota weźmie z radością, ino trzeba mu podrzucić go na dworzec. I odebrać.

Fajnie? Fajnie. Uda się? Musi :D

EDIT: I jeszcze tak z rodzaju próśb nieśmiałych - kolega raczej dziany z domu nie jest, wiem, że najczęściej do Wawy to stopem jedzie, teraz dziki fart, że ciapągiem...

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Czw lis 18, 2010 11:06 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

8O 8O 8O 8O Boze drogi, gdzie jest Iza?!?!?!?! Taka wiadomosc no. Musze jej napisac smsa.

SecretFire

Post » Czw lis 18, 2010 11:23 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Szalony Kot pisze:A ja mam kumpla, który na weekendy z Białego do Wawy na studia przyjeżdża.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lis 18, 2010 12:08 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Szalony Kot :ok: Rozumiem, że to jutro o 20-ej?

Dorotko, ja na inwentaryzacji byłam, pobudka!

I jest jeszcze taka kwestia - jak kocia się przewiezie, tzn. w czym?
Mój transporterek stary jest rozwalony kompletnie i mam jeszcze tylko torbę, która jest mi potrzebna.
I rozumiem, że trzeba sie koledze na bilet zrzucić?
Ostatnio edytowano Czw lis 18, 2010 12:17 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Erin

Post » Czw lis 18, 2010 12:13 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Wiem, wiem, ale ja taka jestem teraz podnerwowana i chce, zeby sie udalo.

SecretFire

Post » Czw lis 18, 2010 12:25 Re: [Białystok] Piękny czarny bezdomniaczek Promyk błaga o DT/DS

Ja tylko mogę mocno paluszki potrzymać i dołożyć jeszcze 40 paluszków z pazurkami :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]