No to uwaga, proszę się wygodnie rozsiąść, wziąć koty na kolana, bo idą zdjęcia.....
Tylko nie pytajcie mnie, który jest który, bo po zdjęciach ciężko mi ocenić. Fuczek jest mniejszy, ciemniejszy i ma przycięte/przygryzione wibrysy. Siostrzyczka jest większa, jaśniejsza i ma szerszy łebek
(Siostrzyczka)
(Siostrzyczka)
"Flinstony"
Dwie małe torpedy nie do zatrzymania
Z wujkiem Lordem - Lordzik coś dzisiaj nastroju nie miał. Pacą nawet Fuczka za to, że go za ogon łapał. Na maluchu jakoś większego wrażenia to nie wywarło
(Mały, nie przeginaj!!)
Krzykacz bezceremonialnie zabrał się za zapoznawanie z maluchami. Pretendent na stanowisko najlepszego wujka w tym domu . Fuczek sprzedał mu przecudnego buziaka prosto w nochal
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność...
No niesamowite są Każdy z nich wygląda jak by założył biały sweterek tylko na jedną rączkę I każdy na inną Starałam się dojrzeć czy z nóżkami też tak ? A jakie rozbrykane
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!
Śliczne Wyglądają jak lustrzane odbicie Fuczek ma białą prawą łapkę , a Siostrzyczka lewą ma białą. Chyba wprawiłam się w wyszukiwaniu takich różnic Strasznie słodkie łobuziaki
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"
Ewuś, wczoraj Fuczek do Lorda podleciał z jednym wielkim mmmrrrrrmmmmmrrrrrmmmmmrrrr cały szczęślwiy. Maluchy wiedzą do kogo lecieć z otwartymi łapkami
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność...