OTW-Dzieciaki...Prosze o zamknięcie watku!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 10, 2010 7:16 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Nie paź 10, 2010 10:24 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

Czy są jakieś wieści z domku ParKinga? A Norki - spakowane? :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon paź 11, 2010 5:58 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

Jak Norki się czują?Chłopak lepiej juz reaguje na ludzia?

Od ParKinga brak wieści. I mam nadzieję,ze to dobra wiadomosc. Wysłałam 2 maile i czekam na odpowiedź.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon paź 11, 2010 7:16 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

Chłopak,jak to chłopak-przytulam go jak się da..miał oczko zaropiale leciutko ale już mu przechodzi ,mam nadzieję
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon paź 11, 2010 13:44 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

ASK@-pani o której rozmawiałyśmy szuka na cito czarnego kocurka w wieku 4-5-mies po kwarantannie po drugim szczepieniu.
Jej kicia bardzo tęskni za towarzystwem-stąd pośpiech.
Pani swiedoma,okna zabezpieczone itd.
masz moze jakiegoś kicia na oku?

czy słychać coś u ParKinga?

Norek coraz bardziej miziasty-pracuję nad nim :mrgreen:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon paź 11, 2010 13:46 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

smarti pisze:ASK@-pani o której rozmawiałyśmy szuka na cito czarnego kocurka w wieku 4-5-mies po kwarantannie po drugim szczepieniu.
Jej kicia bardzo tęskni za towarzystwem-stąd pośpiech.
Pani swiedoma,okna zabezpieczone itd.
masz moze jakiegoś kicia na oku?

czy słychać coś u ParKinga?

Norek coraz bardziej miziasty-pracuję nad nim :mrgreen:

Jest Maczek u MagdalenaKa.Na JoKocie się zalogowała.Ale nie wiem,czy on już do adopcji.
W spr ParKinga cisza.

Czy to pani od pp?
Obrazek

ASK@

Post » Pon paź 11, 2010 13:49 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

tak

smarti

Post » Pon paź 11, 2010 18:54 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

:ok: :ok: :ok:
moj maluch - kocurek w poznaniu - na razie będziemy probowac adoptowac parkę, razem z Arim :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto paź 12, 2010 9:02 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

Smarti, masz jakieś nowe fotki może? :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro paź 13, 2010 21:58 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

fotek nie ma ale zrobię jeszcze przed wyjazdem a w każdym razie postaram się..
Norki ucywilizowane już całkiem nieżle,miały drobny dołek po odejsciu ParKinga ale już jest z nimi lepiej-Norka szaleje jak wariatka-potrafi się wspiąć po 2m.pionowej belc,wstawionej zamiast futryny i w dziurze ponad prowizorycznymi drzwiami przejśc do drugiego pokoju.
jutro te dziury mi pan zasłoni bo wczoraj nawet Norek,chociaz on fujara też tak przelazł 8O 8O
Jeszcze takich akcji w wykonaniu kotów to nie widziałam...
W piątek jadą do ASK@ jeszcze na chwilę bo panu,ktory je bierze się zapomniało że ma w weekend wesele,a mój mąż zakomunikował mi że na weekend jedzie z chłopakami na objazd po klubach (musi uczcić mój wyjazd :mrgreen: )-nawet chłopaki się specjalnie zjeżdżają w tym celu z Wrocławia i z Krakowa...
także już sobie wyobrażam ze do domu nawet nie zajrzy ,jak ich znam..

smarti

Post » Czw paź 14, 2010 7:08 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

Iwona, pawdopodobnie jednak Agneska zabierze maluszki dzisiaj tj czwartek.Jeszcze damy znać, bo jak zwykle wsio się plącze. jakz acznie to końca nie widać.
O której z nimi idziesz do weta?
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 14, 2010 10:29 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

A co tu takie zmiany domków 8O

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw paź 14, 2010 10:33 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

samo zycie niestety :mrgreen:

smarti

Post » Czw paź 14, 2010 18:40 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

I jaka sytuacja na ten teraz? :mrgreen: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw paź 14, 2010 18:47 Re: OTW-Dzieciaki muszą znaleźć DS/DT w 7 dni!Pilne,PILNE!

CatAngel pisze:A co tu takie zmiany domków 8O

małe mają przyjechac do mnie bo mi jeszcze metrazu zostało i klatka sie zwolniła :wink: Intensywnie pracuję by zapisac sie do klub zbieraczy. A jak mocno się postaram to mnie sami wklepią na liste :mrgreen:

A tak na powaznie,państwo mający je adoptowac muszą jechac na wesele w weekend i maluszki muszą gdzieś przeczekac.Same nie zostana w pustym domu.Panu sie zapomniało o rodzinnej uroczystości, w co jestem w stanie uwierzyć bo mój TZ tez tak ma.

Już strzelam sobie uspokajacze i zakupiłam ręczniki papierowe celem scierania sladów niezadowolenia okazanego przez reszte miauczy lejków.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]