Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agiis-s pisze:potrzebuję fachowca - osoby na tyle sprawnej, inteligentnej i zaradnej żeby mogła wstawić ogłoszenia o adopcję kotów pilnie potrzebujących pomocy na stronie Kociej Doliny![]()
na tyle cierpliwej żeby odbierając piąte odrzucenie oferty ze względu na spację zachowała kamienny spokój i spróbowała po raz szósty...
jest ktoś chętny?
chętnie również skonsultuję się z kimś komu w ostatnim czasie ta sztuka się udała
taka pomoc potrzebującym jak na stronie KD już gdzieś była opisana...kto to był....Orwell? Gogol?![]()
agiis-s pisze:nieustannie zapraszam na bazarek ---> viewtopic.php?f=20&t=117971&p=6487210#p6487210
bo wychodzi że tylko ja z uporem maniaka zbieram kasę na folijke i taśmę ....
agiis-s pisze:potrzebuję fachowca - osoby na tyle sprawnej, inteligentnej i zaradnej żeby mogła wstawić ogłoszenia o adopcję kotów pilnie potrzebujących pomocy na stronie Kociej Doliny![]()
na tyle cierpliwej żeby odbierając piąte odrzucenie oferty ze względu na spację zachowała kamienny spokój i spróbowała po raz szósty...
jest ktoś chętny?
chętnie również skonsultuję się z kimś komu w ostatnim czasie ta sztuka się udała
taka pomoc potrzebującym jak na stronie KD już gdzieś była opisana...kto to był....Orwell? Gogol?![]()
kya pisze:
Czy ten proszek na robale Flube...cos tam zabija wszelkie robale? Pytam bo Bandyta juz ze 2 x zakaszlal mi a dzisiaj spawil sie . Mysle, ze to robale
Sedith pisze:agiis-s pisze:potrzebuję fachowca - osoby na tyle sprawnej, inteligentnej i zaradnej żeby mogła wstawić ogłoszenia o adopcję kotów pilnie potrzebujących pomocy na stronie Kociej Doliny![]()
jest ktoś chętny?
Hm, w sumie to się byczę na zwolnieniu w tym tygodniu, zawsze mogę popróbowaćPodeślij mi na PW jakieś namiary komunikatorowe do Ciebie, to się jakoś dogadamy
isabell36 pisze:Cześć dziewczyny
Mam prośbę napiszcie mi jak zrobić taki steropianowy domek - na moje podwórko przychodzi kotka z podrośniętym kociakiem - chyba jej bo pozwala mu się pierwszemu najadać. Karmię oboje, kotka niedawno była kotna ale albo straciła kociaki albo ktoś je zlikwidował. Koty nie są zaniedbane ale przychodzą głodne i nie wiem czy są czyjeś. Boję się co będzie zimą, to chociaż zrobiłabym im budkę ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać![]()
Dobrze też byłoby Kocicę wysterylizować i sprawdzić płeć kociaka ale są dzikie i nie dają do siebie podejść nie mówiąc o dotknięciu. Mnie nie stać na sterylizację, a Tż nie zgodzi się na drugiego kota, nawet tymczasa. Poradźcie coś bo szkoda futer.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 567 gości