Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Pucio79 ma wpaść do niego z wizytą i dowiedzieć się jakie rokowania. Ja czekam na telefon od wetek czy lek zadziałał.
Moje biedne, rude szczęścieCzy rudzielcom to tak zawsze pod górkę?
Tweety pisze:W związku z fatalną sytuacją finansową w najbliższy weekend (3 i 4.09) i w następny również (10 i 11.09) organizujemy stoisko w galerii. Proszę Kosmę o sporządzenie listy osób, które będą kwestować. Kotów chyba mamy na tyle aby każdy dyżur był obstawiony. Wislackikot będzie je dowoził i rozwoził (mam nadzieję, że kotowóz czy raczej jego podreperowana skrzynia, jeszcze to przetrzyma)
kastapra pisze:Koty od Qulenki mają już nowy dom na Kazimierzu
Tweety pisze:kastapra pisze:Koty od Qulenki mają już nowy dom na Kazimierzu
kurcze, jak świetnie, jednak udało się! odpracowałaś wizytę?
Tosza, zrobimy listę kociaków razem z dyżurującymi, małolaty mają pierwszeństwo, bo one rosną
Tweety pisze:W związku z fatalną sytuacją finansową w najbliższy weekend (3 i 4.09) i w następny również (10 i 11.09) organizujemy stoisko w galerii. Proszę Kosmę o sporządzenie listy osób, które będą kwestować. Kotów chyba mamy na tyle aby każdy dyżur był obstawiony. Wislackikot będzie je dowoził i rozwoził (mam nadzieję, że kotowóz czy raczej jego podreperowana skrzynia, jeszcze to przetrzyma)
Tweety pisze:kastapra pisze:Koty od Qulenki mają już nowy dom na Kazimierzu
kurcze, jak świetnie, jednak udało się! odpracowałaś wizytę?
Tosza, zrobimy listę kociaków razem z dyżurującymi, małolaty mają pierwszeństwo, bo one rosną
miszelina pisze:Tweety pisze:W związku z fatalną sytuacją finansową w najbliższy weekend (3 i 4.09) i w następny również (10 i 11.09) organizujemy stoisko w galerii. Proszę Kosmę o sporządzenie listy osób, które będą kwestować. Kotów chyba mamy na tyle aby każdy dyżur był obstawiony. Wislackikot będzie je dowoził i rozwoził (mam nadzieję, że kotowóz czy raczej jego podreperowana skrzynia, jeszcze to przetrzyma)
Gwoli jasności: sobota to 4.09, a niedziela 05.09. Chyba nie kwestujemy w piątek?
I odpowiednio w nastepnym tygodniu: 11. i 12.09.
Coś się Pani Prezes miesiące posmytrały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 75 gości