Powiadasz, że leży obok psa? To dobrze wróży.
Moderator: Estraven

ptok pisze:Witam powiem tak. Kocik o imieniu Mika, jest cala biala, jak snig, oprowadza Boniusia po mieszkaniu. Ona mruczy a on za nia idzie. Jest jego oczkami.

ptok pisze:Witam powiem tak. Kocik o imieniu Mika, jest cala biala, jak snig, oprowadza Boniusia po mieszkaniu. Ona mruczy a on za nia idzie. Jest jego oczkami.

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 
teraz już jest bezpieczny i szczęśliwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ptok pisze:Witam powiem tak. Kocik o imieniu Mika, jest cala biala, jak snig, oprowadza Boniusia po mieszkaniu. Ona mruczy a on za nia idzie. Jest jego oczkami.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Szkoda, ze tak późno tutaj zajrzałam, kocurek taki podobny do mojego zaginionego Pumy
Brałabym czarnuszka. Gdyby z nowym domkiem coś nie wyszło (nie daj Boże i nie zyczę im tego), ale jakby co -to ja się ustawiam w kolejce chętnych na domek stały. Póki co, na nowej drodze życia Bonifacka samych kocich radości, miziaków i przytulaków

Bonis ma sie wysmienicie. Bylam wczoraj go odwiedzic i cala gromade ktora z nim mieszka
Jest piekny, wszystkie zwierzaki pieknie go akceptuja a ludziska sa przekochani. Az serce sie raduje jak widzi sie cos takiego. Myslalam ze zostanie u mnie ale Liliana szaleje za nim. To byla milosc od pierwszego....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Fronflanenaps, maatohewetbi i 41 gości