DT "NA WCZORAJ" dla 3 dzieci JEST :) JUŻ W SWOICH DOMKACH!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 15, 2010 17:24 Re: DT "NA WCZORAJ" dla 3 dzieci JEST :) Czarnulek ARNI szuka DS

czyli zapraszamy wszystkich na nowy wątek kochanego Arniego

Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro wrz 15, 2010 17:45 Re: DT "NA WCZORAJ" dla 3 dzieci JEST :) Czarnulek ARNI szuka DS

smarti pisze:8O 8O 8O oj "anika" to poczekaj. 8O 8O 8O 8O
jeszcze dzień nie zrobi różnicy a ja Ci spróbuję dostarczyć takie piękne zdjęcia jak te Twoje,bo to rzeczywiście super chwyta za serce..(aż takich pięknych to mi się nie uda :) )

i może zrób obojgu-Mrusi też bo póki co obiecany domek się kicią nie zainteresował :cry:

czy to coś kosztuje?jak tak to mów ile-dowiozę Ci do koterii bo będę lada dzień z Julką.

ok, poczekam :)

Wystawienie jednej aukcji tak, aby była widoczna na pierwszych 3 stronach w kategorii "Koty" (a nie np. na 56 ;) ) kosztuje 12,50zł
Aukcja jest widoczna przez 14 dni, po tym czasie można wystawić tą samą aukcję jeszcze raz, ale za dodatkową opłatą (tyle co wcześniej - 12,50).

W Koterii już nie bywam (szkoła), za to, jeśli możesz, prześlij mi kasę na konto (bo u mnie kiepsko ostatnio z kasą :roll: ).
Najlepiej zrobić dwie osobne aukcje, chyba że szukasz im domku wspólnego :)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob wrz 18, 2010 14:54 Re: DT "NA WCZORAJ" dla 3 dzieci JEST :) Czarnulek ARNI szuka DS

anika,czy byłaś już w domku pingwinki-czy to fajny domek??

może warto przypomnieć obu domkom,że ok 20-go obie kicie powinny być zaszczepione,najlepiej tym samym :) :)

poza tym przy tej okazji będa jakieś wieści o kiciach-mam nadzieję że wspaniałe :D :D

zapytaj proszę czy jedzą wołowinkę b/k pokrojoną w kosteczkę-bardzo to lubiły-zwłaszcza dymniaczka.
i czy pingwinka już pije mleczko czy nadal nie chce?
i jakie dostały imiona. :kotek: :kotek:

może państwo by zrobili jakieś fotki i wysłali na maila?

tak dawno a ja tęsknię za nimi..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie wrz 19, 2010 0:19 Re: DT "NA WCZORAJ" dla 3 dzieci JEST :) Czarnulek ARNI szuka DS

smarti pisze:anika,czy byłaś już w domku pingwinki-czy to fajny domek??

Jeszcze nie byłam, ale postaram się być w tym tygodniu (jakoś w środku, bo w piątek nie mogę, w poniedziałek i wtorek też, chyba że sobota, ale to zależy czy domek też będzie mógł ;) ).
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Pon wrz 20, 2010 11:25 Re: DT "NA WCZORAJ" dla 3 dzieci JEST :) Czarnulek ARNI szuka DS

Obrazek

oto najnowsze fotki mojego przystojniaczka Arniaczka

smarti

Post » Pon wrz 20, 2010 11:30 Re: DT "NA WCZORAJ" dla 3 dzieci JEST :) Czarnulek ARNI szuka DS

moje cudeńko nie mogło niestety spojrzeć w obiektyw bo akurat rezydentka Pusia zechciała prezentować swoje wdzięki , a to było znacznie ciekawsze niż jakiś paparazzo...

Obrazek

smarti

Post » Pon wrz 20, 2010 11:34 Re: DT "NA WCZORAJ" dla 3 dzieci JEST :) Czarnulek ARNI szuka DS

Jestem najbardziej uroczym kociakiem na świecie....przecież to widać,prawda !!!?!!!

Obrazek

smarti

Post » Pon wrz 20, 2010 11:51 Re: DT "NA WCZORAJ" dla 3 dzieci JEST :) Czarnulek ARNI szuka DS

smarti, udało ci się!!!!!! :mrgreen: :lol: :piwa: :piwa: :ryk: Gratulacje :ok: A Arni jest cudny, i ma taki lekko zakłopotany wyraz pysia na tych zdjęciach... Jakby czuł się niezręcznie jako kocia gwiazda i chciał jak najszybciej gdzieś się schować w ciemny kącie :lol: Śliczny maluszek :1luvu:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Pon wrz 20, 2010 11:56 Re: DT "NA WCZORAJ" dla 3 dzieci JEST :) Czarnulek ARNI szuka DS

no właśnie-sama jestem z siebie dumna!!!

Arni właśnie taki jest-nieśmiały uczuciowy kotek-jak patrzy w oczy to jego oczki mówią-"tul mnie i kochaj i nigdy nie przestawaj...

smarti

Post » Pon wrz 20, 2010 21:00 Re: DT "NA WCZORAJ" dla 3 dzieci JEST :) Czarnulek ARNI szuka DS

smarti pisze:moje cudeńko nie mogło niestety spojrzeć w obiektyw bo akurat rezydentka Pusia zechciała prezentować swoje wdzięki , a to było znacznie ciekawsze niż jakiś paparazzo...

Obrazek

To zdjęcie jest cudne :1luvu:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Wto wrz 21, 2010 11:32 Re: DT "NA WCZORAJ" dla 3 dzieci JEST :) Czarnulek ARNI szuka DS

a Mrusia to kto to? Też kociak? (sorry, juz sie trochę pogubiłam :oops: ) Jak wygląda, są gdzieś jej zdjęcia...?

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Wto wrz 21, 2010 12:28 Re: DT "NA WCZORAJ" dla 3 dzieci JEST :) Czarnulek ARNI szuka DS

jhet pisze:a Mrusia to kto to? Też kociak? (sorry, juz sie trochę pogubiłam :oops: ) Jak wygląda, są gdzieś jej zdjęcia...?

Dziewczyny pozwolę sobie tutaj podać linka viewtopic.php?f=1&t=115516&start=540
tuż to Mrusia i Arni to tak mniej więcej rodzeństwo :twisted:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto wrz 21, 2010 16:57 Re: DT "NA WCZORAJ" dla 3 dzieci JEST :) Czarnulek ARNI szuka DS

Anika,pewnie nie miałaś czasu byś w domku u pingwinki,ale czy przypomniałaś DS-om że dziewczynki muszą mieć szczepienie?

Ja się zdecydowałam że albo oddam Mruśkę z Arnim w dwupaku albo wcale. Nie potrafię drugi raz łamać mu serduszka.
Dlatego będę Cię prosiła o allegro dla dwojga.

smarti

Post » Wto wrz 21, 2010 21:15 Re: DT "NA WCZORAJ" dla 3 dzieci JEST :) Czarnulek ARNI szuka DS

Trochę nieprzytomna jestem, to mogę niezbyt logicznie pisać, ale :!: :

:arrow: Dzwoniłam do domku pingwinki 2 godziny temu, ludność ma anginę, więc na razie się tam nie zbliżamy ;) ale jak wyzdrowieją, to odwiedzę. A kocięcie... :roll: :twisted: jakby to powiedzieć... :|

Demoluje WSZYSTKO, zmasakrowało dwa (nowe! :mrgreen: ) łóżka, dywan (też nowy, wszystko nowe), chyba w nim nawet jakąś dziurę wygryzło, i jakieś inne rzeczy. A ludność jest cała podrapana, po rękach, po nogach, po twarzy...

Ale kochają kotka :D i nie oddadzą.

Kotkowi się wyraźnie nudzi, ale na razie obawiam się zaproponować im drugiego takiego diabełka :twisted:

Kotek rośnie, w zeszłym tygodniu byli u weta, ważyło 1,8kg (toż moja Maniusia półroczna waży mniej albo tyle samo :roll: ale ona rzeczywiście JEST mała, ta moja). Zaszczepione już (chyba, że się przesłyszałam, bo pani zaanginowane gardło ma i ledwo mówiła). Już ma lśniącą sierść. Je kilka razy dziennie.

Od kilku dni wychodzi (oczywiście pod kontrolą) na taras. Drapie łapką w drzwi jak chce wejść/wyjść. Ale grzeczna jest na tarasie, nie próbuje uciekać, spokojnie się zachowuje (tam, bo w mieszkaniu, to nie powiedziałabym 8) ).

Kupili kotkowi duuuuuży drapak. Postał 3 dni, kotek był zachęcany na wszelkie sposoby, ale nie chciał skorzystać, więc drapak został zwrócony do sklepu (po znajomości) zupełnie nieużyty.

Kotek śpi w dzień, a wariuje w nocy.

:arrow: ok :) zrobię allegro, ale jutro. Ewentualnie w czwartek. Potrzebne mi zebrane w jednym miejscu świeże (!) informacje o Mrusi.

Czy Arni był szczepiony drugi raz? (do ogłoszenia mi potrzebne będzie ;) ) A Mrusia? Jak z jej zdrowiem?
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Śro wrz 22, 2010 21:17 Re: DT "NA WCZORAJ" dla 3 dzieci JEST :) Czarnulek ARNI szuka DS

Jaki on śliczny :1luvu:

Ech, podobny do tej 'mojej' młodocianej dziczyzny, oczyska ma podobnego koloru. Miejmy nadzieję, że charakter ma ZUPEŁNIE inny :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

[poprzednia][następna]