Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 06, 2010 10:38 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Moje możesz przeznaczyc na co tylko chcesz.
Weźcoe pod uwagę, że koty po głupim jasiu moga się posiusiać. Dobrze by było, żeby TŻ wziął to pod uwagę, że w transporterku bedzie miał mokro. Trudno koty w drodze "przewijać" i poslanko wymieniać, ale żeby się TŻ nie wystraszył :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt sie 06, 2010 10:39 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

mozna ew.wyprawke wyslac paczka kurierska :)

wszystko sie ulozy :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt sie 06, 2010 10:42 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Tak, myśleliśmy o tym, kupimy podkłady (mieliśmy takie dla kociąt).
Trzeba też zabrać ręcznik papierowy, mokre chusteczki, torebki foliowe...
Będzie dobrze :)
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Pt sie 06, 2010 10:47 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

No i wielkie brawa i :ok: :ok: :ok: za TŻ-ta, że sie podjął takiej akcji :piwa:

jasdor

Post » Pt sie 06, 2010 10:51 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

No widzę, że koteczki przyszykowane do przyjazdu do mnie. Ja też próbuję się zorganizować. Zaczęłam od poinformowania TŻ - zrobiłam to sms-em (była w pracy) bo jakoś tak w cztery oczy to mi nie mogło przejśc przez gardło. Teraz mam obrazę w domu :( Ale cóż, straty też muszą być. Trzymajcie kciuki aby się odbraził jak najszybciej.
magdajedral

Post » Pt sie 06, 2010 11:03 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

magdajedral pisze:No widzę, że koteczki przyszykowane do przyjazdu do mnie. Ja też próbuję się zorganizować. Zaczęłam od poinformowania TŻ - zrobiłam to sms-em (była w pracy) bo jakoś tak w cztery oczy to mi nie mogło przejśc przez gardło. Teraz mam obrazę w domu :( Ale cóż, straty też muszą być. Trzymajcie kciuki aby się odbraził jak najszybciej.

Jak je zobaczy to przestanie od razu :ok: tak to jest z TŻ-mi już :ryk:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt sie 06, 2010 11:09 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Greta_2006 i magdajedral - przekażcie TŻom :mrgreen: że połowa miau ich podziwia i bije pokłony za poświęcenie :wink:
to na pewno podziała

wiem sama z doświadczenia - jak z moim TŻem przewoziliśmy koty nie raz, to zawszę się dopytywał, co tam na wątku ktoś pisze i jak widział podziękowania tylko dla mnie, to było mu przykro... a jak widział, że też dla niego, to zaraz dumny jak paw chodził i zgadzał się na kolejny raz :lol:
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Od: Wto sie 28, 2007 22:15
Lokalizacja: był Kraków -> później Bielsko-Biała -> aktualnie Żory woj.śląskie

Post » Pt sie 06, 2010 11:13 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

TŻ-ty to takie twarde tylko na odległość poza zasięgiem :mrgreen: Na dystansie zasięgu ręki im przechodzi.
Zwal na nas Madziu winę, szkoda by było, żeby twoje domowe stosunki na tym cierpiały, drugi TŻ kociczki przywiezie, piwko jakieś sobie wypiją i mu może coś wytłumaczy i głupio mu będzie, że jeden jedzie tyle km z kotami specjalnie, a drugi kręci nosem. Weź mu na ambicję :mrgreen:

jasdor

Post » Pt sie 06, 2010 11:18 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Ooo, Jasdor dobrze mówi :ok:
No i pochwalić trzeba koniecznie.
Bez tego ani rusz 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 06, 2010 11:19 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

bałam sie wchodzić na ten wątek :(
a tu takie dobre wiadomości :)
powodzenia buraski w szukaniu swoich domków :1luvu: :kotek: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt sie 06, 2010 12:14 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Jasne że TŻ-ów trzeba podziwiać!! Jak opowiadam mojemu o ich dzielności i poświęceniu to sam ich podziwia-poważnie.Naprawdę są wspaniali-nie każdemu facetowi by się chciało.Muszą mieć wielkie serducha.
Pełen szacun!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt sie 06, 2010 12:28 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Oj, co prawda to prawda. Mój to ma Wielkie serducho i bardzo wrażliwe, ale nie chce się do tego przyznać :) Też liczę na to, że jak zobaczy koteczki to się zauroczy i będzie do nich biegał karmić i wybierać z kuwety. Z maluchami, gdy myślał, że nie widzę, to się bawił.
magdajedral

Post » Pt sie 06, 2010 12:32 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

pogadaj z nim, on może się boczy właśnie za sposób przekazania informacji :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pt sie 06, 2010 12:43 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

magdajedral pisze:Oj, co prawda to prawda. Mój to ma Wielkie serducho i bardzo wrażliwe, ale nie chce się do tego przyznać :) Też liczę na to, że jak zobaczy koteczki to się zauroczy i będzie do nich biegał karmić i wybierać z kuwety. Z maluchami, gdy myślał, że nie widzę, to się bawił.

A jeszcze jak zobaczy KTO te koteczki przywiózł 8O

jasdor

Post » Pt sie 06, 2010 13:56 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Też mi się wydaje że to będzie największy argument za akceptacją całego zamieszania :)
magdajedral

[poprzednia][następna]