Edisia kochana kruszynka...(*)(*)(*)..4 lata bez Edisi...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 22, 2010 12:48 Re: Edison w szpitalu..WYSYŁAJMY STRUMIENIE POZYTYWNYCH MYŚLI !!

Jeśli Edison będzie dzisiaj diagnozowany to po godz. 15 - ale to nie jest pewne, gdyż wymaga to obecności weta, ktory własnie jest w lecznicy od 15, a nie wiadomo ilu ma zapisanych pacjentów.
Więc kciukamy też za diagnozę - bo nie wiem jak Wy, ale ja już bym chciała, żeby było po i żeby było wiadomo jak go leczyć.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw lip 22, 2010 13:03 Re: Edison w szpitalu..WYSYŁAJMY STRUMIENIE POZYTYWNYCH MYŚLI !!

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lip 22, 2010 17:54 Re: Edison w szpitalu..WYSYŁAJMY STRUMIENIE POZYTYWNYCH MYŚLI !!

Niestety, dzisiaj nie udało się zdiagnozować Edisona.. Ale nie ma tego złego.. - przeciez z każdym dniem kocurek staje się mocniejszy dzięki stosowanym lekom, tlenowi i inhalacjom.

Nastepna szansa w sobotę - kciuki naprawdę cholernie potrzebne CAŁY CZAS!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

i czy ktos może powstrzymac moje mordercze zapędy względem tej pie...ej zbieraczki? Bo za kazdym razem cholewka okropnie mocno mnie nosi.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw lip 22, 2010 17:58 Re: Edison w szpitalu..WYSYŁAJMY STRUMIENIE POZYTYWNYCH MYŚLI !!

kciukamy więc. Aby każdy dzień był lepszy odo poprzedniego! :ok:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Czw lip 22, 2010 20:40 Re: Edison w szpitalu..WYSYŁAJMY STRUMIENIE POZYTYWNYCH MYŚLI !!

czy nie mogli by mu chociaż zrobić rtg? do tego nie potrzeba narkozy. Trzymam kciuki, tylko martwi mnie, że on tak długo jest bez diagnozy :cry:

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Czw lip 22, 2010 20:54 Re: Edison w szpitalu..WYSYŁAJMY STRUMIENIE POZYTYWNYCH MYŚLI !!

Alex405 pisze:czy nie mogli by mu chociaż zrobić rtg? do tego nie potrzeba narkozy.

Rzecz w tym cała ma się, że potrzeba.. I dlatego, ze względu na słaby stan organizmu, nie chcą jej robić dwa razy tylko za jednym razem zrobić rtg i obejrzeć nos i górne drogi oddechowe.

Marzenia11

Post » Pt lip 23, 2010 6:58 Re: Edison w szpitalu..WYSYŁAJMY STRUMIENIE POZYTYWNYCH MYŚLI !!

Dobrze by było nie czekać zbyt długo.
Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt lip 23, 2010 10:12 Re: Edison w szpitalu..WYSYŁAJMY STRUMIENIE POZYTYWNYCH MYŚLI !!

a nie da mu się strzelić foty bez narkozy? :roll:
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Pt lip 23, 2010 15:56 Re: Edison w szpitalu..WYSYŁAJMY STRUMIENIE POZYTYWNYCH MYŚLI !!

GRazyna pisze:a nie da mu się strzelić foty bez narkozy? :roll:

NO WŁAŚNIE !!! :twisted: :twisted: :twisted: 8O 8O :?: :?: :?:

Marzenia11

Post » Pt lip 23, 2010 15:59 Re: Edison w szpitalu..WYSYŁAJMY STRUMIENIE POZYTYWNYCH MYŚLI !!

Na fotę bez narkozy to musi być spokojny kot, a nasz Edi potrafi się nieźle wyrywać :twisted: sama widziałam.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt lip 23, 2010 17:23 Re: Edison w szpitalu..WYSYŁAJMY STRUMIENIE POZYTYWNYCH MYŚLI !!

Zofia&Sasza pisze:Na fotę bez narkozy to musi być spokojny kot, a nasz Edi potrafi się nieźle wyrywać :twisted: sama widziałam.

to znaczy że chłopak sil nabrał - w zeszłą środę się nie wyrywał :mrgreen: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt lip 23, 2010 18:34 Re: Edison w szpitalu..WYSYŁAJMY STRUMIENIE POZYTYWNYCH MYŚLI !!

Najważniejsze, że chłopak stabilny i z każdą godziną nabiera sił :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob lip 24, 2010 10:38 Re: Edison w szpitalu..WYSYŁAJMY STRUMIENIE POZYTYWNYCH MYŚLI !!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: z rana - może dziś się uda zdiagnozować chłopaka, choć szanse zdecydowanie mniejsze niż w środę, bo w szpitaliku sobota to dzien operacji.

Marzenia11

Post » Sob lip 24, 2010 11:58 Re: Edison w szpitalu..WYSYŁAJMY STRUMIENIE POZYTYWNYCH MYŚLI !!

Po diagnozie :ok:
zatoki czyste, górne drogi oddechowe też. generalnie żadnych zmian, guzow, nowotworów, polipów nie ma.
SZUKAMY WIĘC BAKTERII - został pobrany materiał do badania bakteriologicznego i trzeba czekać 2-3 tygodnie na wynik. Oby to było coś co łatwo można wytłuc :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
W poniedziałek wet prowadząca zadecyduje, ćzy Edison ma być dalej w szpitaliku. Czekanie na wynik w lecznicy to nie najlepszy pomysł, jeśli nie ma wskazań zdrowotnych. Tym bardziej, ze kocurek chętnie opuszcza klatkę i wygina ciałko do głaskania.

TYLKO ŻE DT jakoś jeszcze nie ma..

Marzenia11

Post » Sob lip 24, 2010 12:05 Re: Edison w szpitalu..po diagnozie: to jakaś BAKETRIA

Marzeniu, a on nie mógłby wrócić do siebie, do DS? Jeśli to jest bakteria, to antybiotyki przecież może brać w domu.
Wiem, że byłby problem z kontrolą, ale z drugiej strony, byłby to chyba dla niego mniejszy stres niż dt, pewnie z izolacją, zakocony itd.

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

[poprzednia][następna]