Drapak rozkręcony - część wyprana, a z dolnej płyty zdarłam `misia`. Oj, ciężko szło, bo przyklejony [i:3l0f2hyf]po całości[/i:3l0f2hyf] był. Wnętrze budki zostawiłam sobie na deser.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze: Jutro, jak upał zrobi swoje, będę przybijać nowe obicie. I żadnego 'misia' nie będzie.
Agn pisze:Ja śpię na raty.
A teraz się zabrałam za remont drapaka [drugi będzie potem].
Kurcze - wiedziałam co robię broniąc się dłuuuugo przed drapakiem.Doczyszczenie tego to zupełna fikcja. Poza tym - w perspektywie: natychmiastowe zakłaczenie [że o innych 'wydzielinach' nie wspomnę] zaraz po wypraniu. Postanowiłam zatem zmodyfikować nieco wykończenie, aby łatwiej było mi je utrzymać w czystości.
O dziwo - rozłożony drapak cieszy się większą popularnością niż złożony. :twisted:
Ciekawe, czy mogę stukać młoteczkiem w nocy?
Agn pisze:Moniko, ta dobra strona upału na nic mi się nie przyda... Od dawna nie robię makijażu - odpuściłam sobie, bo miałam zwyczaj trzeć oczy, niepomna, że coś na nie nałożyłam.![]()
Drapak rozkręcony - część wyprana, a z dolnej płyty zdarłam 'misia'. Oj, ciężko szło, bo przyklejony po całości był. Wnętrze budki zostawiłam sobie na deser.Teraz wszystko schnie sobie na balkonie. Jutro, jak upał zrobi swoje, będę przybijać nowe obicie. I żadnego 'misia' nie będzie.
Agn pisze:Na razie upał powoduje, że budzę się codziennie z bólem głowy.
Agn pisze:Ale ogólnie panienka ma się dobrze - zawołana natychmiast przybiega, tuli się i doprasza wzięcia do łóżka.
Jest taka cudna...
Jarka pisze:Agn pisze:Dlatego Mirka nie znosi rozkładać kompa w takim towarzystwie.![]()
Zapomniałam napisać w poprzednim poście, że chyba jest jeden kot, który wyraźnie ożywił się w trakcie upałów - Rewo. Generalnie sprawia wrażenie nadal lekko wyobcowanej i spokojnej. I kiedy coś burego przebiega przez mieszkanie, to Rewo jest ostatnim burasem, o którym myślę [najczęściej typowana jest Nova, bo ona lubi sobie pobiegać]. A to Rewo - biega. I to tak z przytupem biega.![]()
Rewo - pustynny kot pasterski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paulusek i 219 gości