Życzymy duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna Rylska pisze:Jura właśnie skończył zakraplanie oczek
dziś strasznie gorąco, koty tylko śpią, Maluch tez wyciągnięty jak struna śpi teraz na pościeli
kto mi powie ile kosztuje opakowanie 60 sztuk scanomune? u mojego weta nie ma, nawet na kreche nie wezme,
byłam w innej lecznicy opakowanie kosztowało ponad 100zł![]()
to chyba przesada jest
Anna Rylska pisze:tak już jest z tym herpesem, jak organizm się osłabi, to choróbsko wyłazi![]()
Gibutkowa pisze:Anna Rylska pisze:Jura właśnie skończył zakraplanie oczek
dziś strasznie gorąco, koty tylko śpią, Maluch tez wyciągnięty jak struna śpi teraz na pościeli
kto mi powie ile kosztuje opakowanie 60 sztuk scanomune? u mojego weta nie ma, nawet na kreche nie wezme,
byłam w innej lecznicy opakowanie kosztowało ponad 100zł![]()
to chyba przesada jest
Aniu Scannomune jest bardzo drogi a do tego ma o WIELE MNIEJ beta-glukanu niż Immunodol Cat. Można go kupić np. tutaj http://www.kacikpupila.pl/dolfos-immuno ... -8077.html kosztuje niecałe 30 zł i jest tego 60 tabletek. Ja poszukam u siebie, jeszcze powinnam mieć, tylko muszę zerknąć na datę ważności. Ja i tak nie używam (wolę przy przeziębieniach lub profilaktycznie podać Rutinoscorbin - według mnie lepiej działa) to jeśli będzie jeszcze miał dobrą datę ważności to Ci wyślę PW z prośbą o adres
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google [Bot], kasiek1510 i 1457 gości