Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Nie wiem Ewa ja nigdy nie miałam do czynienia z kotem bialaczkowym.Ty rozmawialaś z lekarką.
Testy zrobimy po 20 tak jak było planowane.Muszę poczytac o tym wirusie .Zastanawiam się czy nie wpuścić Tani do woliery.Serce mi peka jak widzę pełną zycia koteczkę siedzaca za kratami boksu!Tylko pytanie brzmi czy póxniej bedziemy w stanie tak zdezynfekować wolierę żeby tam mogły urzedować inne koty?
Filomen pisze:mar_tika pisze:Nie wiem Ewa ja nigdy nie miałam do czynienia z kotem bialaczkowym.Ty rozmawialaś z lekarką.
Testy zrobimy po 20 tak jak było planowane.Muszę poczytac o tym wirusie .Zastanawiam się czy nie wpuścić Tani do woliery.Serce mi peka jak widzę pełną zycia koteczkę siedzaca za kratami boksu!Tylko pytanie brzmi czy póxniej bedziemy w stanie tak zdezynfekować wolierę żeby tam mogły urzedować inne koty?
Marta - nie ustalałam 3 dawek, rozmawiałam z lekarką na temat przychodzenia do KCH ale zakup Virbagenu i leczenie prowadziła Basia. Jak wróci to może zapytałaby lekarki dlaczego 3 iniekcje a nie 5 jak zaleca producent? Ja mówiłam Basi i Tobie, ze podaje się 3 serie po 5 iniekcji. Takie leczenie miała Adelka i takie zaleca producent.
Jeżeli domek się zdecyduje to trzeba od razu zrobić testy. Wirus białaczki nie jest bardzo zjadliwy i przenosi się przez pogryzienia i wspólne miski, więc nie przypuszczam żeby był jakikolwiek problem z dezynfekcją. Specjalistki od białaczki na forum to milenap i galla. Można je podpytac.
mar_tika pisze:Nie wiem Ewa ja nigdy nie miałam do czynienia z kotem bialaczkowym.Ty rozmawialaś z lekarką.
Filomen pisze:są dwie kandydatki na jedno miejsce - Tania i druga białaczkowa dziewczynka - mocno lobbuję do Pani za Tanią![]()
mamy 50 % szans to dużo
Filomen pisze:a czy wiadomo jak Tania reaguje na inne koty? bo domek ma dwa kocury
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 35 gości