Przyjmiemy fajne fanty na bazarki na wroclawskie kociaste:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 07, 2010 21:03 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

dagmara-olga pisze:ciesze się! Jessi74 - tyś matką tego pomysłu :-)

i mam prośbę - zajmijcie się koniecznie rozliczeniem tej kwoty co do grosza - to ważne, bo dobra atmosfera pomoże później, gdy kasa się skończy,w pozyskiwaniu pomocy - na bazarkach itp.

no tak pomysł był mój :mrgreen: jakoś przeddzień głosowania weszłam przypadkowo na wątek :mrgreen: pomyślałam - spróbujemy ...
jakoś mija rok, kiedy poznałam panią Zofię.... wtedy jak dowiedziałam się o takiej ilosci kotów do wykarmienia.... nie bardzo wiedziałam jak się do tego zabrać...

Daguś, jakie rozliczenie miałaś na myśli? oczywiście zrobimy zestawienie ilości zakupionej karmy, natomiast co do dokładnych zestawień, to niestety nie mamy na to czasu aby wszystko umieszczać na forum, mamy bardzo mało czasu na pisanie na forum. Wszystkie nasze rozliczenia wraz z paragonami czy rachunkami, są do wglądu dla osób bezposrednio zainteresowanych. Drugi wykaz kwot za leczenie znajduje się w lecznicy, gdzie leczymy kotki. Zawsze śmiało mogą się o to zwrócić, wszystkie osoby, które pomagają spłacać nam rachunki :ok: :ok:
Daguś - jesteś w pierwszej czwórce pomagających - i żeby była jasnosć - kolejnej czwórki nie ma :mrgreen:

aha, z takich szczególnych zamówień poza karmą jest transporter na kółkach i z uchwytem jak wózeczek :1luvu:
specjalnie dla pani Zofii, żeby nie dźwigała...

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro lip 07, 2010 21:11 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

tutaj dziewczyna prosi o pomoc w złapaniu malucha
viewtopic.php?f=1&t=112418

jessi74

Post » Czw lip 08, 2010 7:17 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

Super, że Pani Zosi się udało :1luvu: ja bym nie wpadła na krakvet, chylę czoła za pomysł i inicjatywę :ok: :king:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw lip 08, 2010 11:05 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

dagmara-olga pisze:i mam prośbę - zajmijcie się koniecznie rozliczeniem tej kwoty co do grosza - to ważne, bo dobra atmosfera pomoże później, gdy kasa się skończy,w pozyskiwaniu pomocy - na bazarkach itp.

Dagmara ale Krakvetu to nie trzeba rozliczać bo tam i tak nie dostajesz kasy do ręki tylko na tą kwotę zamawiasz u nich towar (z tego co pamiętam) :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw lip 08, 2010 11:14 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

Jessi a jak zareagowała Pani Zosia jak się dowiedziała? :D Wiedziała już wcześniej czy dopiero po ogłoszeniu wyników jej powiedziałyście?

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw lip 08, 2010 20:55 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

Gibutkowa pisze:Jessi a jak zareagowała Pani Zosia jak się dowiedziała? :D Wiedziała już wcześniej czy dopiero po ogłoszeniu wyników jej powiedziałyście?

Pani Zosia wiedziała, gdyż musialam jej powiedzieć, taki warunek w regulaminie. Ale powiedziałam że bierze udział ile to trwa takie głosowanie i że wygrana to karma. Pani Zosia w trakcie głosowania coś mi przebąkiwała że fajnie, że się cieszy, dopytywała kiedy koniec. Mówiła, że jej znajoma też kiedys duży worek karmy Royal wygrała . A ja nie wyprowadzałam z błędu. Jak już się w końcu dowiedziała to się popłakała z radości.
Dzisiaj przyznała mi się że nie wierzy że się to dzieje naprawdę -że to tylko piękny sen.

A ja dziękuję wszystkim którzy głosowali :ok: :ok: :ok:

jessi74

Post » Pt lip 09, 2010 6:42 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

:D :D :D
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie lip 11, 2010 14:40 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

jessi74 pisze:Obrazek
Obrazek
Obrazek

z maluszkami jest źle :( :( :( musimy zrobić testy , trzymajcie kciuki :(

jessi74

Post » Nie lip 11, 2010 16:19 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie lip 11, 2010 17:06 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie lip 11, 2010 18:18 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

:( ojej... oby tylko wyszły dobrze :(

Agness78

Post » Nie lip 11, 2010 18:32 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

Gibutkowa pisze:
dagmara-olga pisze:i mam prośbę - zajmijcie się koniecznie rozliczeniem tej kwoty co do grosza - to ważne, bo dobra atmosfera pomoże później, gdy kasa się skończy,w pozyskiwaniu pomocy - na bazarkach itp.

Dagmara ale Krakvetu to nie trzeba rozliczać bo tam i tak nie dostajesz kasy do ręki tylko na tą kwotę zamawiasz u nich towar (z tego co pamiętam) :roll:

to już jessi74 najlepiej wie, a ja po prostu dmucham na zimne , bo pamiętam niemiłe sytuacje / awantury / pyskówki na wątkach związane z kasą , więc lepiej być przejrzystym, by potem, gdy ta krakvetowa pomoc się skończy, móc spokojnie działać dalej na forum - bazarki, skarbonki itp :-)

Agness78 - miło Cię widzieć, mam nadzieję, że wszystko ok u Ciebie!

I kciuki za malce....
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie lip 11, 2010 20:10 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

Dagmara, dziękuję za pamięć :) Jest lepiej, jestem na posterunku i
Zapraszam na bazarek :D viewtopic.php?f=20&t=114117

Agness78

Post » Nie lip 11, 2010 20:58 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

dagmara-olga pisze:
Gibutkowa pisze:

to już jessi74 najlepiej wie, a ja po prostu dmucham na zimne , bo pamiętam niemiłe sytuacje / awantury / pyskówki na wątkach związane z kasą , więc lepiej być przejrzystym, by potem, gdy ta krakvetowa pomoc się skończy, móc spokojnie działać dalej na forum - bazarki, skarbonki itp :-)

Agness78 - miło Cię widzieć, mam nadzieję, że wszystko ok u Ciebie!

I kciuki za malce....

dziewczyny , zawsze liczę się z Waszym zdaniem :ok: dzięki :ok:

jessi74

Post » Pon lip 12, 2010 9:16 Re: KOCIE PODZIEMIE!kocięta umierają,pilnie dt i sterylki,s.11

Co z maluszkami? :(

Agness78

[poprzednia][następna]