A jak tam kociaki w naszych domkach tymczasowych coś dziewczyny nic nie piszą, a i Ines jest u Agnieszki na tymczasie jakby co

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:MIKUŚ pisze:Jezeli dalej jesteśmy stowarzyszeniem, jest Nas odpowiednia ilość, i dalej działamy jak działamy tyle ze mozemy LEGALNIE zbierać kasę, sprzęciory, dary, leki itp. to Ja jestem jak najbardziej za
Jesli dobrze rozumię to jest to kwestia przekształcenia stowarzyszenia zwykłego w stowarzyszenie wyzsze
No dokładnie Basiu ze stowarzyszenia zwykłego w zarejestrowanebędziemy mogły zbierać wszystko egalnie, ale i wtedy musimy się legalie rozliczać i prowadzić księgowość, ale do tego pewnie znajdziemy jakiegoś miłośnika zwierząt
Bona44 pisze:Ja nawet nie wiem jak to napisaćale wpakowałam się na dobre w nocy nie śpi nikt przez Trisze to diabeł w kociej skórze nie działa na nią przyciąganie ziemskie u niej to chyba pełne ADHD
![]()
Franka ma jej dość zaczęła dyndać chyba ze strachu do wanny.![]()
Ja myślałam że to taka bidulka spokojna zastraszona ale tak daje popalić że szkoda gadać i nawet pisać![]()
terenia1 pisze:Gosiu jeśli chodzi o mnie to jestem jak najbardziej na tak w sprawie przekształceniadziewczyny pewnie także postaramy się poszukać ogoś kto nam pewne sprawy poprowadzi ulgowo pod kątem finansowym, ale wydaje mi się, że w przypadku przekształcenia my bedziemy czuć się pewniej, zresztą niech dziewczyy też się wypowiedzą na ten temat , myślałyśmy dawno o tym tylko niestety my osobiście nie mamy czasu zająć się wszystkimi tymi formalnościami, ie z lenistwa
ale z braku czasu
![]()
dziewczyny i chłopaki więc wypowiadajcie się czy jesteście za czy przeciw przekształceniu ... i wtedy działamy dalej
Dziękuję Małgosiu jeszcze raz i raz
terenia1 pisze:Gosiu jeśli chodzi o mnie to jestem jak najbardziej na tak w sprawie przekształceniadziewczyny pewnie także postaramy się poszukać ogoś kto nam pewne sprawy poprowadzi ulgowo pod kątem finansowym, ale wydaje mi się, że w przypadku przekształcenia my bedziemy czuć się pewniej, zresztą niech dziewczyy też się wypowiedzą na ten temat , myślałyśmy dawno o tym tylko niestety my osobiście nie mamy czasu zająć się wszystkimi tymi formalnościami, ie z lenistwa
ale z braku czasu
![]()
dziewczyny i chłopaki więc wypowiadajcie się czy jesteście za czy przeciw przekształceniu ... i wtedy działamy dalej
Dziękuję Małgosiu jeszcze raz i raz
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], puszatek, Szymkowa i 111 gości