Za szczęśliwą podróż

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Może ktoś jedzie do Wrocławia w najbliższym czasie?
Ja mogę załatwić transport płatny, ale tylko za zwrot gazu do auta za 100zł, i Pani nawet chce zapłacić za transport.
Ale ja pytam, bo może ktoś będzie jechał do Wrocławia?
jhet pisze:Jadę w piątek 16 kwietnia rano pociągiem z Warszawy do Wrocławia, mogę więc coś w transporterku przewieźć. Powrót w niedzielę 18 kwietnia.
kasia86 pisze:Rudzia pojedzie do domku do Pani Kasi.
Dziękuję Marzenia11 za namiary na Ten domek.![]()
Może ktoś jedzie do Wrocławia w najbliższym czasie?
Ja mogę załatwić transport płatny, ale tylko za zwrot gazu do auta za 100zł, i Pani nawet chce zapłacić za transport.
Napisałam i czekam na odpowiedź.kropkaXL pisze:Aniu-z Łodzi do Wrocławia codziennie jeździ Pirat,skontaktuj sie z Nim na PW-przeuroczy człowiek!!!!!-wiózł burasie do Wrocka!
kasia86 pisze:Napisałam i czekam na odpowiedź.kropkaXL pisze:Aniu-z Łodzi do Wrocławia codziennie jeździ Pirat,skontaktuj sie z Nim na PW-przeuroczy człowiek!!!!!-wiózł burasie do Wrocka!![]()
cynamon i wanilia pisze:kasia86 pisze:Może ktoś jedzie do Wrocławia w najbliższym czasie?
jhet pisze:Jadę w piątek 16 kwietnia rano pociągiem z Warszawy do Wrocławia, mogę więc coś w transporterku przewieźć. Powrót w niedzielę 18 kwietnia.
kasia86 pisze:Niestety Ten Pirat nie jeździ do Wrocławia.
Szukamy dalej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, puszatek i 81 gości