trawa11 pisze:kasa też potrzebna, wieć o bazarkach przypomnę na ten cel![]()
viewtopic.php?f=20&t=108351
viewtopic.php?f=20&t=108363
Ooo kurde ,ale przegapiłam płytki z pioseneczkami 80 - tki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:kasa też potrzebna, wieć o bazarkach przypomnę na ten cel![]()
viewtopic.php?f=20&t=108351
viewtopic.php?f=20&t=108363
trawa11 pisze:i z powrotem na pierwszą stronę
Avian pisze:Pomyślałam o upchnięciu na działce któregoś z kotów - tylko pytanie, czy nie zwieje w długą? Przed zimą byłoby łatwiej, bo zamknęłabym w altanie, ale teraz koty mają okno otwarte ... wprawdzie nawet jak w długą pójdzie to na działkach się używi, szczególnie, że niedługo sezon grilowy się zacznieZobaczymy, jak pójdzie, jakby co spróbuję.
siasia1981 pisze:Milenko kochana melduje się i ja... strasznie mi przykro, że tak się u Ciebie sprawy pokomplikowały ;( rozpuściłam wici wśród znajomych, zobaczymy... więcej szczegółów na PW napiszę
milenap pisze:2 nowe "cosie" krówkowato-szare, nie znam płci, pojawiły sie w te mrozy
AnielkaG pisze: ale...mam złe doświadczenia z przenoszeniem takich kotów w inne miejsce, one w większosci przepadają bez wieści bo desperacko próbują wrócić do swojego miejsca, bo są też przeganiane przez "miejscowe" koty. Poza tym odległość jest b. duża, to kolejny stres dla kota.
Poker71 pisze:milenap pisze:2 nowe "cosie" krówkowato-szare, nie znam płci, pojawiły sie w te mrozy
Jeśli nie będzie opcji bliżej i da się transport zorganizować (operuję na terenie od gdańska do wejherowa) to jednego cosia na TDT mogę wziąść. Gwarantuję weta, kocią wariatkę do zabawy, cierpliwego TZta do oswajania, szukanie DS i moją opiekę minimum półroczną.
(im bardziej szare czy pręgowane tym lepiej ;P)
Dziewczyny mnie moze zjedza ze trojmiasto tez w potrzebie, ale jak pamietam jak ja wracalam cala rozdygotana po mojej nieudanej przeprowadzce i strach o koty... moj ex je na szczescie zaadoptował ale jak sobie pomyślę to o matko.
AnielkaG pisze:Milenko, te koty są dzikie, prawda? Nie pozwalają się głaskać, część z nich widujesz tylko czasem, jak sama piszesz nawet raz na kilka tygodni.
kropkaXL pisze:Poker-cudownie!!!!!!-Milenka z pewnościa do góry podskoczy jak wróci od weta!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: DTuMacieja, kasiek1510 i 25 gości