juz wiem, Malwinka, która mieszkała w Hucie, stamtąd Edit_f wytargała Luizkę, tri z maluszkiem.
Cammi, z tą panią od "bulwy" rozmawiałam już wcześniej, kilka miesięcy temu. Nie ufam tym psom, bo nie wiadomo kto i jak się nimi zajmuje a to nie pies dla laika. Dlatego nie oddam tam kota. Nie jest powiedziane, że każdy może mieć naszego kota, trzeba sobie zasłużyć
Kosma, impreza w godz 13-19 (dlaczego ksiądz do Was po Matki Boskiej Gromnicznej

?). Od 9-tej przygotowania, obsada musi być pełna, zarówno podstawowa jak i rezerwowa. To nie coś co można odwołać, przełożyć. Możemy mieć 3 koty, dwa w klatce, jeden luzem. To już za 5 dni więc proszę o zgłoszenia. Ja będę cały dzień, gdzieś na drugim planie, znaczy przynieś, podaj, pozamiataj, gadżety mamy wszystkie zgromadzone, ulotki też. Chyba tylko nowy plakat na tablicę trzeba zamówić, bo obecny świetność ma już za sobą. Jeżeli macie jakieś pomysły to najwyższy czas je powrzucać. Ja jeden mam ale potrzebuję zgody i pomocy
Kerii.
Patka, myślisz, że dasz radę za te parę dni?
Edit_f, na Ciebie też liczę, będziesz mogła? Akima i Kosma potwierdziły gotowość, Etiopia w rezerwie, Miszeliny brak

Lutra - jak Bóg da. Będzie potrzebny ktoś do przywożenia kotów tam i z powrotem, najlepiej 2 osoby (nie wiem czy wislackikot będzie na chodzie

)
Pamiętajcie o zdjęciach do identyfikatorów.
Queen_ink, da się uzupełnić album z naszymi ogonami? Cincian zrobił dzisiaj zdjęcia Foxi, Seldżukowi i nawet Penelopie (Kosma, potrzebujemy je szybko, poproś Krzysia aby wrzucił mi je na mail'a)
Panikota, masz jakiś pomysł na odświeżenie oprawy graficznej?
kasetkę mam, tylko, że dość duża i ciężka jak upiór