No, nie ukrywam, że bardzo mi się spodobał ten rozwój sytuacji - chyba byłam Zaocznym Domem Tymczasowy . Niech się kociowi wiedzie jak najlepiej w nowym domku ... A że czarny kot, to czarny kot - to jeśli okoliczności pozwolą, z jego miejscówki skorzysta jego towarzysz niedoli - prosimy o kciuki za skuteczną kurację i odjajaczenie
potrzebne są TDT lub DT lub DS dla: - 1 czarnego chłopaka, który jest w szpitaliku leczony i będzie odjajczany --> jest maleńka szansa na DT - dla 2 czarnych wysterylizowanych dziewczyn !!! - dla jednego czarnego szczurka zza meblościanek !!!
Jest: - TDT dla 1 czarnego miziaka ---> potrzebny będzie za 2 tygodnie DT lub DS --> jest szansa na DS na Żoliborzu - KCIUKI!!! - DT dla ślicznej 4-miesięcznej krówki ze szpitalika bez oczka --> potrzebny będzie DS!!! - DT dla Pysi --> potrzebny będzie DS dla tego piórkowego pogromcy!
Ten biały kotek jak rozumiem z wątku jest bezdomniaczkiem. Nie ma DT, nie ma TDT, a to by się przydało do leczenia. Pewnie nie jest za bardzo ufna...?
Azyl miał być tylko dla tych czarnych domowych. I to ostatnia deska ratunku, jeśli nie znajdą się domki...
kinia098 pisze:Właśnie, co z tą kotką niewidomą koteczką ? Czy w tym azylu, to będą miały w miarę dobrze?
Niewidomej kotki nie widziałam podczas ostatniego karmienia.
Weszłam na stronę azylu i załamałam ręce, oni tam ledwo przędą. Serce mi pęka jak myślę o tym, że te kocice tam trafią Jestem pewna, że one w cieplarnianych warunkach przestaną być takie bojaźliwe, szczególnie ta z krawatem, która jest zawsze pierwsza przy miseczkach. Do tamtego mieszkania nikt nie przychodził i one pewnie do niedawna nie miały pojęcia o istnieniu innych ludzi.
Ta z krawatem bardzo mi się podoba, przypomina moją Menażkę. Ale dopóki Balbina i Lao nie wyleczą się z kk i Balbina nie przeprowadzi się do nowego domku, to nic nie mogę zrobić
siem żem nie połapała i nie włączyłam od początku Pysi i Maciusia. Naprawiam i podrzucam
potrzebne są TDT lub DT lub DS dla:- 1 czarnego chłopaka, który jest w szpitaliku leczony i będzie odjajczany --> jest maleńka szansa na DT - dla 2 czarnych wysterylizowanych dziewczyn !!! - dla jednego czarnego szczurka zza meblościanek !!!
Jest: - TDT dla 1 czarnego miziaka ---> potrzebny będzie za 2 tygodnie DT lub DS --> jest szansa na DS na Żoliborzu - KCIUKI!!! - DT dla ślicznej 4-miesięcznej krówki ze szpitalika bez oczka --> potrzebny będzie DS!!! - DT dla Pysi --> potrzebny będzie DS dla tego piórkowego pogromcy! - DT dla małego Maciusia --> potrzebny będzie DS?
Czarna z białym krawatem jest już w klinikach na mojej uczelni, ale nie może tam wiecznie mieszkać będzie potrzebowała intensywnego ogłaszania. Jest nadzieja dla dwóch kotów, a przynajmniej dla największego dzikusa spod kuchenki, ale potrzebne by było wsparcie w ich utrzymaniu.
Maluszek z długą sierścią ma DT u mojego TŻ, razem z Pysią.