Moderator: Estraven

Motodrama pisze:Test zrobiony - wynik niejednoznaczny. Doktor powiedziała, że gdyby był robiony po raz pierwszy to trzeba byłoby powtórzyć i zrobić z krwi odwirowanej (nie wiem, czy dobrze cytuję). Zakładając, że w Kielcach był zrobiony, to wg doktor można jeszcze się łudzić. Łudźmy się więc na zdrowie. (56.00 PLN).
Motodrama, ponieważ jakoś mam wrażenie, że nie bardzo chcesz przyjąć od nas pomoc napisz wprost co mamy zrobić z pieniędzmi dla Trufli? Ja, myślę że inne osoby też, wpłaciłam pieniążek z wielkiej sympatii dla kota i chęci wsparcia Ciebie i Twoich działań. I tak dużo robisz opiekując się Truflą, żywiąc ją, lecząc itp. dłużej niż wcześniej myslałaś. Te pieniążki są dla Trufelki, ale jeśli z jakichś sobie znanych przyczyn nie chcesz ich przyjąć to powiedz o tym wprost-albo zwrocimy je osobom wplacającym, albo przeznaczymy na inne koty.

majka2222 pisze:Trufelka u Motodramy jest juz bardzo długo. Podziwiam Motodramę, że tak odpowiedzialnie zajęła się kotką, która dana jej była tylko na krótki tymczas.
Jesli badania nie są juz potrzebne, to może pieniądz z bazarka wesprą utrzymanie Trufelki.

majka2222 pisze:Chciałbym dodać, że bazarek dla Trufelki w toku. Czy Motodrama nie chce pieniędzy na testy, leczenie lub utrzymanie kotki? Napisałam na bazarku, że jest na testy dla kotki, a tu widzę sytuacja chyba się zmienia. Czy bazarek ma pozostac pod takim tytułem, bo nie chciałabym się mijać z prawdą.
Marzenia11 pisze:Jeszcze raz zapytam i proszę, odpowiedz wprost (może być na pw): przyjmiesz od nas pomoc, czy tez nie?
Motodrama pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 47 gości