Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Motodrama pisze:Test zrobiony - wynik niejednoznaczny. Doktor powiedziała, że gdyby był robiony po raz pierwszy to trzeba byłoby powtórzyć i zrobić z krwi odwirowanej (nie wiem, czy dobrze cytuję). Zakładając, że w Kielcach był zrobiony, to wg doktor można jeszcze się łudzić. Łudźmy się więc na zdrowie. (56.00 PLN).
majka2222 pisze:Trufelka u Motodramy jest juz bardzo długo. Podziwiam Motodramę, że tak odpowiedzialnie zajęła się kotką, która dana jej była tylko na krótki tymczas.
Jesli badania nie są juz potrzebne, to może pieniądz z bazarka wesprą utrzymanie Trufelki.
majka2222 pisze:Chciałbym dodać, że bazarek dla Trufelki w toku. Czy Motodrama nie chce pieniędzy na testy, leczenie lub utrzymanie kotki? Napisałam na bazarku, że jest na testy dla kotki, a tu widzę sytuacja chyba się zmienia. Czy bazarek ma pozostac pod takim tytułem, bo nie chciałabym się mijać z prawdą.
Marzenia11 pisze:Jeszcze raz zapytam i proszę, odpowiedz wprost (może być na pw): przyjmiesz od nas pomoc, czy tez nie?
Motodrama pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alyaa, haneul7 i 1841 gości